Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Serap ve İlker Çakır gazetecilerin konuğuydu

Gebze’de 2000 yılından önce gazetecilik yapan isimler tarafından oluşturulan ve Gazeteci Mesut Işık’ın öncü olduğu “Gebze Buluşmaları” toplantılarının ilk konukları Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır ve Gebzespor eski Başkanı İlker Çakır oldu.

Serap ve İlker Çakır gazetecilerin konuğuydu
04 Ocak 2019 - 18:10

Gebze’nin usta kalemlerinin “Gebze buluşmaları” adını verdikleri Gebze gündemindeki siyaset, spor ve sanat konularının konuşulduğu toplantılarının ilki Eskihisar Sahil Restaurant’ta yapıldı. Her ay yapılacak toplantıların ilkinin konukları bir süre önce MHP Gebze Belediye Başkanı iken adaylıktan çekilen Serap Çakır ve eşi Gebzespor eski Başkanı İlker Çakır oldu. Demirören Haber Ajansı Gebze Muhabiri Mesut Işık’ın organize ettiği  yemekli toplantıya Gebze’de 2000 yılından önce gazetecilik yapan isimler Yunus Kahraman (Gazete Gebze Sahibi), Murat Çaltepe (Gebze Olay ve Tuzla Olay Gazeteleri’nin sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni), Erol Polat (Darıca Gazetesi  Genel yayın Yönetmeni ve Demirören Haber Ajansı Darıca muhabiri) Yılmaz Işık (Gazeteci –Yazar), Mesut Işık (Demirören Haber Ajansı Gebze Muhabiri), Zafer Pesen (Kulis Haber Gazetesi Spor Müdürü), Caner Pesen (Kulis Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü), Emrah Erdoğan (Gebze Yenigün Gazetesi Spor Müdürü), Levent Altun (Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı, Kocaeli 41 Gazetesi sahibi) Barış Ateş (Milli İrade Gazetesi Sahibi) katıldılar.

GAZETECİLER SORDU ÇAKIRLAR CEVAPLADI

Bir süre önce MHP Gebze Belediye Başkanlığı adaylığından çekilen Serap Çakır, gazetecilerin sorularını cevaplandırırken  “Bağımsız aday olma konusunda nabız yoklaması yapıyorum…Ancak birçok partiden teklifler var…Gelişen tepkilere ve duruma göre hareket edeceğim…Şu an bekleme sürecindeyim…Ben Gebzeliler’in adayıyım….Gebze için hazırladığımız düşündüğümüz mega projelerimiz var….Seçildiğim takdirde bütün bunları hayata geçireceğim…Gebze yaşanılabilir bir kent olacaktır.” Dedi. Gebzespor eski Başkanı İlker Çakır ise bu yolda eşi Serap Çakır’ın sonuna kadar arkasında olacağını ve vereceği son karardan sonra seçim için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu ve Gebze için Gebzeliler için sonuna kadar çalışacaklarını söyledi.

GAZETECİLER ESKİLERİ YAD ETTİ

Gebze’De 2000 yılından önce gazetecilik yapan en eskisi 35 yıllık gazeteci olan isimler bu toplantıda bir  araya gelip eskileri yad ettiler. Birbirlerine yaşadıkları anıları anlatıp geçmişe yolculuk yaptılar. Her ay bir konuğun yer alacağı “GEBZE BULUŞMALARI”nda gazeteciler Gebze siyasetini, sporunu sosyal yaşamını masaya yatıracaklar ve medya konularını tartışıp çözüm yolları için birlik ve beraberlik için çalışacaklarını söylediler.