Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Şatır; Yeni Mahalle herkese örnek olacak!

Darıca’nın en güzel mahallelerinden biri olan Yeni Mahallesi’ne bir isim daha muhtar adayı oldu. 32 yaşındaki Hakan Osman Şatır, mahalle muhtarlığına aday olduğunu ve Yeni Mahallesi’nin Darıca bölgesinde parmakla gösterilen örnek bir mahalle olmasını sağlayacaklarını belirtti.

Şatır; Yeni Mahalle herkese örnek olacak!
11 Şubat 2019 - 18:53
Yeni Mahalle Muhtar adaylığına bir isim daha başvurdu. 32 yaşındaki Hakan Osman Şatır, neden muhtar adayı olduğunu gazetemize açıklarken, en büyük amacının mutlu, huzur dolu bir mahalle yaratmak olduğunu belirtti. Şatır açıklamasının devamında ‘’Gerçekten makam değil, hizmet için aday oldum. Seçim zamanı seçmenini hatırlayan biri değil, her zaman seçmenini hatırlayan ve yanlarında olan biri olacağım. Mahallemiz Darıca’nın çok önemli bir konumunda yer alıyor. Bu nedenle mahallemizin yeni bir yapılanmaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Hepimiz eskiden çocukluğumuzun, gençliğimizin geçtiği mahalleleri özlüyoruz. Ne zaman bir düğün dernek olsa, cenaze olsa, herkes birbirine koşardı. Şimdi ise maalesef ki herkes birbirinden kaçar oldu. En büyük vizyonumuz bu tabloyu mahallemizde yıkmak. Mahallede herkesin derdine koşan bir kenetlenmiş toplum yaratmak istiyoruz. Yeni Mahallesi’nin Darıca bölgesinde parmakla gösterilen örnek bir mahalle olmasını sağlayacağız. Ayrıca taziye ve cenaze evi projesini de hayata geçireceğiz. Tüm seçmenlerimin desteklerini bekliyorum’’ dedi.
 
Hakan Osman Şatır Kimdir?
1986 yılında Kadıköy’de dünyaya geldi. Evli ve 2 çocuk babası. Aslen Gümüşhaneli ve üniversite mezunudur. 2011 yılında Darıca’ya yerleşen Şatır, Gebze- Darıca ve Tuzla’da ticari faaliyetlerine devam ediyor.