Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan adayı Selim Çetinkaya oldu

Saadet Partisi Darıca’da adayını belirledi. Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı olan Selim Çetinkaya, partisinin Darıca Belediye Başkan adayı oldu.

Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan adayı Selim Çetinkaya oldu
13 Şubat 2024 - 21:51

Parti binası önünde düzenlenen programa Saadet Partililer büyük ilgi gösterdi. 

Programda ilk konuşmayı Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanvekili Celil Akbulut yaptığı konuşmada “ Bu işi yapacak olan Milli Görüştür. Milli Görüş’ün de temsilcisi Saadet Partisi’dir. 20 yıldır ufacık yol problemini dahi çözemeyen bir yönetim var. Hepimiz seçimlerde sandıklara sahip çıkacağız. İnşallah seçimi kazanıp, Darıca’yı daha iyi biz yöneteceğiz” dedi.

KAYIN: DARICA’DA BİR HASRET SONA ERİYOR

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Halil Kayın ise yaptığı konuşmada “Darıcamız için bir hasretin bitişini başlatıyoruz. Darıca’nın uzun zamandır beklediği milli görüş belediyeciliğini başlatacak olan bir akşam bugün. Bizim belediye başkanımız seçildiği gün rozetini çıkarır, tüm Darıcalıların başkanı olur.  Darıca’da 31 Mart’ta seçimleri kazandığımızda bu ışık Darıca’dan başlamış olacak” dedi. 

ÇETİNKAYA ALKIŞLARLA KARŞILANDI

Son olarak konuşan ve sahneye büyük büyük alkışla çıkan Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan adayı Selim Çetinkaya’ “Her seçim bir umuttur. Bu fırsatı değerlendirerek Darıca’mızı yeniden inşaa etmeye hazırız. Bu haramzadelerin kurmuş oldukları kendi değirmenlerinden su taşıyan tezgahı başlarına yıkmaya hazırız. Değişimi hasretle bekleyen Darıcalılar arzu ettiğiniz değişim yakında. 31 Mart’ta Darıca’yı hep beraber değiştirecğiz. Seçim kampanysı sürecinse hepinizi ailenizle beraber bu değişim kervanına davet ediyorum. Sıkmadığımız el, dokunmadığımız gönül bırakmayacağız. 20 yıldır iktidarda olan bu haramzadeler 94 ruhunu konuşuyor. Neden 2004 ruhundan,  2014 ve 2019 ruhundan bahsetmiyorlar. Çünkü ruhsuz bunlar. 94 ruhunu da istismar ediyorlar. Başka bir Darıca mümkün. Daha güzel bir Darıca için hep beraber Saadet Partisi’ne oy verelim” dedi. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum