Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Polis, engellileri Kocaeli maçına götürdü

Darıca Emniyet Müdürlüğü, 08-12 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Darıca Bir Umut Engelliler Derneği yönetim ve üyelerini Kocaelispor- Çorum Spor maçına götürdü.

Polis, engellileri Kocaeli maçına götürdü
07 Nisan 2019 - 16:47

 

Emniyet Teşkilatı’nın Kuruluşunun 174. Yıl Dönümü nedeniyle kutlanan Polis Haftası,  Darıca Emniyet Müdürlüğü’nde de çeşitli etkinlilerle kutlanmaya başlandı. Bu kapsamda Darıca bir Umut Engelliler Derneği Yönetimi ve üyeleri , Darıca Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan organizasyonla Kocaelispor’un kendi sahasında oynadığı Çorum Spor maçına götürüldü.

Müsabaka öncesi saha kenarına gelerek Kocaeli Spor’a destek veren Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Yönetimi ve üyeleri açtıkları pankartlarda Kocaeli Spor’a başarı dilediler. 

Trübünlerde de sık sık tezahüratda bulunan dernek üyeleri güzel havanın da tadını çıkardılar.

Darıca bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, Emniyet Teşkilatı’nın 174. yıl dönümünü kutladıklarını belirterek, güzel bir gün geçirmelerine vesile olan Darıca Emniyet Müdürü Turan Aksoy’a, amirlerine ve tüm polis teşkilatına engelliler adına teşekkür ettiğini dile getirdi