Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Patlamada ölenlerden birisi şirketin yönetim kurulu başkanıymış

Gebze'de 2 kişinin öldüğü, 6 kişinin de yaralandığı beton üretim fabrikasındaki patlamada hayatını kaybeden Oman Üçüncü’nün kazanın meydana geldiği firmanın yönetim Kurulu Başkanı olduğu öğrenildi.

Patlamada ölenlerden birisi şirketin yönetim kurulu başkanıymış
18 Mart 2024 - 21:02
Gebze Pelitli Mahallesi’nde bugün saat 15.30 sıralarında meydana gelen sanayi tüpünün patlaması sonucu fabrika çalışanlarından Ahmet Bali ile Osman Üçüncü hayatını kaybetmişti.
Osman Üçüncü’nün  Gebze’deki beton üretim fabrikası ile Bursa, Orhangazi ve Gemlik bölgesinde Kireç, Beton ve Madencilik gibi bir çok iştiraki bulunan Karadeniz Madencilik’in yönetim kurulu başkanı olduğu öğrenildi.
Bünyesinde bulunan bir çok şirketin ihtiyacı olan bazı makinelerin de imalatının yapıldığı Gebze’deki fabrikada, Osman Üçüncü ve personellerinden Ahmet Bali’nin, bir sanayi tüpü üzerinde çalıştıkları ve bu sırada fazla basınç yüklenmesi nedeniyle patlamanın meydana geldiği öğrenildi.
Patlamada hayatını kaybeden Osman Üçüncü’nün cenazesi  yarın Pendik, Reşat Üçüncü Camiinde kılınacak Öğle Namazı’nın ardından toprağa verilecek.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum