Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Park halindeki midibüse çarpan otomobildeki 6 kişi yaralandı

Gebze'de rampadan inerken fireni patlayan otomobil, yol kenarında park halindeki servis midibüsüne çarptı. Kazada otomobil içerisinde bulunan 8 kişiden 6’sı çeşitli yerlerinden yaralandı.

30 Ağustos 2023 - 11:19 - Güncelleme: 31 Ağustos 2023 - 00:54
Kaza, sabah saat 08.00’da Köşklü Çeşme Mahallesi 509.’ncu sokakta meydana geldi. Rampadan inmekte olan 34 UM 4178 Plakalı otomobilin sürücüsü Güven Arslan, aracın fireninin patlaması üzerine direksiyon hakimiyetini kaybetti. Süratle yokuş aşağıya inen otomobil daha sonra kontrolden çıkarak yol kenarında park halindeki 34 LAM 967 Plakalı servis midibüsüne arkadan çarptı. Kazada otomobil içerisinde bulunan çoğu kadın ve çocuktan oluşan 8 kişiden K.A., R.E., S.C., M.G.,Y.C. ve M.G. çeşitli yerlerinden yaralandı.
Kazada yara almadan kurtulan otomobil sürücüsü Güven Arslan’ın haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından ambulanslara taşınan 6 yaralı, Gebze Fatih Devlet Hastanesi ve Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldılar.
Hayati tehlikeleri bulunmayan yaralılar tedavi altına alınırken, polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum