Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

PALGAZ'a kimse hesap sormayacak mı?  

Tüm dünyada olduğu gibi, virüs belası ile uğraşan Darıcalıların şuan ki en büyük sorunlarından biri de doğalgaz faturaları.

PALGAZ'a kimse hesap sormayacak mı?  
09 Mayıs 2020 - 07:14 - Güncelleme: 10 Mayıs 2020 - 16:28
İnanılmaz fiyatlandırmalarla gelen faturalar, bir çok Darıcalı vatandaşın canını sıktı. Darıcalı vatandaşlar, Darıca'nın doğalgaz dağıtım şirketi PALGAZ'dan ise oldukça şikayetçi. Geçtiğimiz günlerde bu konuyla alakalı bir haberde yapan gazetemizi telefon ve mail yağmuruna tutan, sosyal medya hesaplarımıza ise büyük şikayetlerde bulunan Darıca halkı, yetkililerden ve özellikle milletvekillerinden bu konuyla alakalı bir yaptırım bekliyor. İnanılmaz yüksek fatura oranlarıyla karşılaştıklarını belirten vatandaşlar, bu faturaları nasıl ödeyeceğini ise kara kara düşünüyor. Yanıbaşımızdaki komşu ilimiz İstanbul'un doğalgaz dağıtım şirketi İGDAŞ'ın İstanbullulara gönderdiği tüm faturalar EPDK tarafından iptal edildi. İGDAŞ, yeniden faturaları düzenleyerek, İstanbullu vatandaşların bu büyük derdini çözecek. İGDAŞ'a yapılan yaptırımın PALGAZ'a da uygulanmasını isteyen Darıca halkı, faturaların bu kadar yüksek gelmesini çok saçma bulduklarını da ifade ettiler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Ümit ESİN
    4 yıl önce
    Allah nasıl biliyorsa onları öğle yapsın bizlerin cebini ve canları nasıl yanıyorsa Onların da canları bizim gibi sıkılsın bizlerden aldıkları fazla paralar ı allah onlara yediemesin