Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Özel Yüzyıl Hastanesi'nden sempozyum

Özel Yüzyıl Gebze ve Pendik Hastaneleri Kurumsal İletişim ve İş Geliştirme Koordiantörlüğü, Ortopedi ve Travmatoloji ve El Mikro Cerrahi ve Enfeksiyon hekimleri yönetiminde , işyeri hekimlerine, işyeri hemşirelerine, İş Güvenliği uzmanlarına, İnsan Kaynakları ve Kurum yöneticilerine, Sendika Başkanlarına, ve tüm sağlık paydaşlarına yönelik Ramada Airport Otel’de çok önemli bir sağlık sempozyumu gerçekleştirdi.

Özel Yüzyıl Hastanesi'nden sempozyum
30 Mayıs 2022 - 16:04
Sempozyuma, 100 kişinin üzerinde hekim ve sağlık paydaşlarının katılımlarıyla birlikte Özel Yüzyıl Gebze Hastanesi Başhekimi Dr. Gülay Çetinkaya, Genel Müdür yardımcısı Ersin Koca, Medikal Direktör Dr. Emin Murat, Enfeksiyon Hekimi Prof. Dr M. Faruk GEYİK, Ortopedi ve Travmatoloji ve El Mikro Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Serdar Toker ve Op. Dr. Nedim Özkara sempozyuma konuşmacı olarak katıldılar.
Özel Yüzyıl Hastaneleri Enfeksiyon uzmanı Prof. Dr M. Faruk Geyik, Pandemi hakkında güncel bilgilendirme ve sunum gerçekleştirdi. Daha sonra sırasıyla Özel Yüzyıl Hastaneleri Ortopedi ve Travmatoloji, El ve Mikro Cerrahi uzmanları Doç. Dr Serdar Toker ve Ortopedi Op. Dr. Nedim Özkara iş kazaları ve organ kopmaları hakkında sunumlar gerçekleştirerek çeşitli sorulara cevap vererek sempozyumu ilgiyle ve başarıyla tamamladılar..

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum