Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Özel Kale Okulları öğrencileri, ülkemizi Balkanlarda temsil edecek!

Özel Kale Okulları, Antalya'da gerçekleştirilen Türkiye Wushu Kung-Fu Şampiyonası'na damga vurdu.

Özel Kale Okulları öğrencileri, ülkemizi Balkanlarda temsil edecek!
17 Şubat 2020 - 09:40
Bölgemizin en önemli eğitim kurumlarının başında gelen Özel Kale Okulları, spora verdiği destekle de adından söz ettiriyor. Özel Kale Okulları öğrencisi Hasan Ali Demir, Antalya'da gerçekleştirilen Türkiye Wushu Kung-Fu Şampiyonası'nda silahlı 32 form dalında Türkiye birincisi oldu. 
Aynı şampiyonada Özel Kale Okulları öğrencisi Zeynep Şura Demir ise Wushu Kungfu Duilien dalında ikinciliği ve Wushu Kungfu 32 Form dalında Türkiye üçüncülüğü elde ederek önemli bir başarıya imza attı. Antalya’da düzenlenen Türkiye Wushu Kungfu Şampiyonası’nda madalyaları toplayarak performanslarıyla göz dolduran Özel Kale Okulları öğrencileri, Balkanlar’da gerçekleşecek olan Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
 
OKULDA BÜYÜK SEVİNÇ YAŞANDI
Turnuvada elde eden öğrenciler ile başarıda önemli pay sahibi olan Özel Kale Okulları öğretmenlerini ve idarecilerini makamında ağırlayan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, bu başarının kazanılmasına vesile olan tüm hocaları tebrik ederek, Avrupa’da gerçekleşecek olan müsabakalarda öğrencilere başarılar diledi.