Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Otomobilden ateş ederek evinin bahçesinde çay içen 1 kişiyi yaralayan 3 şahıs yakalandı

Gebze'de Dündar Dursun Özkan’ı evinin bahçesinde çay içerken tabanca ile ateş ederek yaralayan 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı

08 Aralık 2023 - 18:56 - Güncelleme: 09 Aralık 2023 - 15:02
Gebze Adem Yavuz Mahallesi, 2304 Sokak üzerindeki evinin bahçesinde 3 gün öce ailesiyle birlikte çay içerken bir otomobili içerisinden tabancayla açılan ateş açarak yaralayan şüphelilerden E.A., Y.E., ve H.İ.E. isimli 3 şahıs dün polisin yaptığı operasyonla yakalanarak göz altına alındı.
Dündar Dursun Özkan haber verilmesinin ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına altına alınırken olayı gerçekleştiren şahılar geldikleri otomobille kaçarak kayıplara karıştılar.
Polisin yaptığı çalışmalar sonrası olayı gerçekleştirdikleri belirlenen E.A., Y.E., ve H.İ.E. isimli 3 şahıs dün operasyonla yakalandı. Yakalanan şahıslar hakkında yapılan incelemede şüphelilerden E.A. İsimli şahsın uyuşturucu kullanma, kasten yaralama, mala zarar verme, evden hırsızlık ve güveni kötüye kullanma, Y.E. isimli şahsın uyuşturucu kullanma, mala zarar verme, evden hırsızlık ve görevi yaptırmamak için direnme, H.İ.E. isimli şahsın uyuşturucu kullanma, taksirle yaralama ve dolandırıcılık suçlarından kayıtlarının olduğu tespit edildi.
Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen E.A. ve Y.E. tutuklanarak cezaevine gönderilirken H.İ.E. ise Adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı., .





 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum