Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Osman Hamdi Bey Okulu'nda hediye dağıttılar

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu'nu ziyaret ederek öğrencilere çeşitli hediyeler verdiler.

Osman Hamdi Bey Okulu'nda hediye dağıttılar
24 Eylül 2020 - 01:10 - Güncelleme: 24 Eylül 2020 - 01:14
Pandemi Salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında Seyreltilmiş Eğitim ve Öğretime başlayan Darıca Ressam Osman Hamdi Bey ilkokulunu bubün önemli ziyertçileri vardı.
Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz'un ziyeret ettiği okulda Müdür Suat Yapıcı ve öğretmenlerle Uzaktan Eğitim Süreci ve bu sürecin sorun ve çözümleri konuşulurken. yakın zamanda bir çok sorunun çözümü için yapılaması gereken konular paylaşıldı. 
Daha sonra, öğrencilerle sohbet eden ve sergiledikleri oyunları izleyen Kaymakam Kara, Belediye Başkanı Bıyık ve Milli Eğitim Müdürü Oğuz, miniklere çeşitli hediyeler verdiler.çeşitli hediyeler takdim ettiler.
Okul yönetiminin,  hijyen konusunda gösterdiği çabayı ve yapılan çalışmaları takdirle karşıladığını ifade eden Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, emeği geçen yönetici ve öğretmenlere teşekkür etti
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum