Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Oh be dünya varmış! 2-1

Bu sene oldukça zorlu bir dönemden geçen ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, mutlak kazanması gereken Kalecik maçını Fatih ve Sercan'ın attığı gollerle 2-1 kazanarak, 3.ligde kaldı.

Oh be dünya varmış! 2-1
07 Mayıs 2022 - 17:15
3.Lig 2. Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligde kalma maçı olarak nitelendirilen Kalecik FK. Ile bugün sahasında karşılaştı. Seyirci yasağından dolayı taraftarlarından eksik bir şekilde karşılaşmaya çıkan Sarı-Yeşilli ekibimiz 26.dakikada golcü futbolcusu Fatih Şerifoğlu ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla bitti. 
İkinci yarıda da baskılı futbolunu sürdüren ekibimiz 78.dakikada Sercan Kaya ile durumu 2-0'a getirdi. Golden 2 dakika sonra Kalecik Yaşar ile farkı 1'e indirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve ekibimiz karşılaşmayı 2-1 kazanarak, 3.ligde kaldı. 
Maç sonunda inanılmaz duygusal anlar yaşanırken, futbolcularımız sevinç gözyaşları döktü. Bu önemli maçı Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Darıca G.B Başkanı Arif Gülen, Başkan Yardımcısı Eren Ertuğrul Işık, eski yöneticilerden ve Darıcaspor Başkanı Lokman Demirtaş, meclis üyeleri ve birim müdürleri de takip etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Önder baysal
    1 yıl önce
    Tebrikler darıca gençler birliği tebrikler gönülden sponsorluk yapan yöneticiler tebrikler oynayan ve oynatmaya vesile olan hoca ve teknik ekibe