Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Öğretmenler eylem yaptı: ''Öğretmene şiddete hayır'' 

Darıca Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu’nda görevli Sosyal Bilgiler Öğretmeni Volkan Ayhan ve Fen Bilgisi Öğretmeni Evren Türkeri, öğrenci velisi; anne, baba ve oğulları tarafından saldırıya uğramıştı.  Bugün öğle saatlerinde Eğitim Bir-Sen, Türk-Eğitim Sen Sendikası ve çok sayıda öğretmen Darıca Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu önünde buluşarak saldırıyı kınadı ve saldırganlara en ağır cezanın verilmesini istediler.

Öğretmenler eylem yaptı: ''Öğretmene şiddete hayır'' 
29 Aralık 2023 - 16:11 - Güncelleme: 29 Aralık 2023 - 16:15
Darıca'da iki öğretmen öğrenci velileri tarafından darp edilmiş, öğretmenler hastaneden rapor alarak saldırganlar hakkında şikayetçi olmuştu. Bugün öğle saatlerinde Eğitim Bir-Sen, Türk-Eğitim Sen Sendikası ve çok sayıda öğretmen Darıca Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu önünde buluşarak saldırıyı kınadı ve saldırganlara en ağır cezanın verilmesini istediler.
‘’Öğretmene şiddete hayır’’ pankartlarıyla okul önünde bir basın açıklaması yapan öğretmenler, ‘’ Yaşanan bu olaya şahit olan öğrencilerimiz unutamayacakları bir psikolojik travmaya yaşamış, diğer öğretmen arkadaşlarımız şiddet olayı karşısında hem fiziksel ve hem de psikolojik travma yaşadıklarını ifade etmişlerdir. Yetmezmiş gibi şiddet uygulayan aile üyeleri de karakola gidip şikâyetçi olmuşladır. Kamu personeli devlet adına görev yapan bir konumdadır. Bu şiddet sadece öğretmenlerimize değil, ona görev veren makama da uygulanmıştır. Savcılığa sevk edilmelerini ve tutuklanmalarını talep ediyoruz. Aksi durumda öğretmenlerimizin başına bir şey geldiğinde sorumluların belli olduğunu biliyoruz. Saldırganlara en ağır cezanın verilmesini bekliyoruz’’ dediler. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum