Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Öğrenciler, Mehmetçiğe kendi elleriyle atkı ördü

Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu öğretmenleri Hakkari'de görev yapan Dağ Komandolarına öğrencilerin ördükleri atkıların ulaştırılması için komutanlıktan izin istedi. İzni, 2 hafta önce Gara bölgesinde Mehmetçiğin düzenlediği Pençe-Kartal Operasyonu'nda Şehit olan Yüzbaşı  Burak Coşkun verdi. Öğrencilerin kendi elleriyle ördüğü atlılar ve yürekleriyle yazdıkları mektupları alan mehmetçik, teşekkür ederek boyunlarına taktıkları atkılarla hatıra resmi çekip miniklere gönderdiler.

Öğrenciler, Mehmetçiğe kendi elleriyle atkı ördü
28 Şubat 2021 - 15:05 - Güncelleme: 28 Şubat 2021 - 15:11


Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlk Okulu 3 -E Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Zeynep İlhan rehberliğinde, etwinning kapsamında '' Özel ve minik ellerden Mehmetçiğe'' isimli bir proje geliştirerek Hakkari'de görev yapan Dağ Komandolarına kendi elleriyle atkı örüp yüreklerinden gelen sesle birer tane de mektup yazdılar.
Atkı ve mektupların askerlerimize ulaştırılması için gerekli izni ise 2 hafta önce Gara Bölgesi'nde düzenlenen Pençe-Kartal 2 Harekatında Şehit düşen Piyade Yüzbaşı Burak Coşkun verdi. 
Yüzbaşı Burak Coşkun'un onayı ile atkı ve mektuplar büyük bir sevinçle Hakkari'deki Dağ Komandolarına gönderilmesinin ardından acı haberi alan öğrenciler ve öğretmenler, Şehit Yüzbaşı Burak Coşkun için üzüntülerini dile getirdiler.
Diğer yandan, atkı ve mektupları alan komandolar, minik öğrencilere teşekkür ederek boyunlarına taktıkları atkılarla hatıra resmi çekip miniklere gönderdiler.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum