Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Müthiş başlangıç! 3-1

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca G.Birliği, deplasmanda karşılaştığı Ergene Velimeşespor’u 3-1 mağlup ederek ligin ikinci yarısına harika bir başlangıç yaptı.

Müthiş başlangıç! 3-1
21 Ocak 2018 - 14:43

Çorlu General Basri Saran Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan ekibimiz 16. Dakikada Alperen ile ilk net fırsatını buldu. Alperen’in sert şutunu kaleci son anda kornere çeldi. 31. Dakikada Doğancan aldığı topu ceza sahasına doğru iyi taşıdı. Topa sert vuran yıldız oyuncu topu ağlara gönderdi ve Darıca GB’yi 1-0 öne geçirdi. 40. Dakikada kazanılan serbest vuruşu Halil kullandı. İyi yükselen Mehmet topu ceza sahası içine gönderdi, yeni transfer Hakkı topu kafayla ağlara gönderdi ve durumu 2-0’a getirdi. İlk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarının hemen başında 47. Dakikada kazanılan serbest vuruş sonrası topa kafayı vuran Mehmet, rakip oyuncunun teması sonrası topu ağlara gönderdi. Ve durum 3-0 oldu. 72. Dakikada Ergene Velimeşespor, Darıca GB’nin eski futbolcusu Selçuk ile durumu 3-1’e getirdi. Karşılaşmada kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Darıca GB bu önemli deplasmandan 3 puanla döndü.

 

KARABACAK YALNIZ BIRAKMADI

Darıca GB’yi hiçbir zaman yalnız  bırakmayan Darıca GB Onursal Başkanı ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, bu önemli karşılaşmayı, Darıca GB Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş, Darıca GB yöneticisi Mücahid Vural, meclis üyeleri ve birim müdürleri ile beraber takip etti. Başkan Karabacak alınan galibiyet sonrası oldukça mutlu oldu.

 

ÇINARALTI YAĞMURDA STADI İNLETTİ

Darıca GB’nin vefakar taraftar grubu Çınaraltı, yağan sağanak yağmura rağmen ekibimizi 90 dakika destekledi. Yaklaşık 100 Darıca GB taraftarı, takımımızı maç boyu destekleyerek galibiyette önemli rol oynadılar. Çorlu General Basri Saran Stadyumu’nu inleten taraftarlarımız maçın galibiyetini futbolcularla beraber kutladı.