Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MT Binicilik Spor Kulübü sportif başarılara doymuyor

Türkiye Binicilik Federasyonu'nun 2023 yılı Eyüp Sabri Tuncer Pony Ligi Şampiyonası, Ankara‘da düzenlenen 5.ayak final müsabakaları ile sona erdi. 2022 yılında Darıca ‘da kurulan MT Binicilik Spor Kulübü katıldığı ilk şampiyona olmasına rağmen kupa ve madalyaları toplayarak ilimize büyük bir başarı kazandırdılar. 

MT Binicilik Spor Kulübü sportif başarılara doymuyor
01 Ağustos 2023 - 12:07
Kocaeli, Ankara ve Bursa ‘da çeşitli kulüplerde düzenlenen ve toplam beş ayak tapılan yarışmalar sonucu MT Binicilik Spor Kulübü; 7 şampiyonluk, 7 tane İkincilik, 3 tane üçüncülük, 4 tane dördüncülük ve 4 tane beşincilik alarak şampiyonaya ambargo koydular. 

BAŞKANLAR TEBRİK ETTİ
MT Binicilik Spor Kulübü Kulüp Başkanları Metin Taştepe ve Kenan Kömür yaptıkları açıklamada ''Kulüp antrenörlerimiz Kubilay Yanardağ, Osman Turan Köse ve Gizem Palabıyık ile lig başlamadan bir ay önce Mabruk, Cody ve Stella isimli atlarımızı çalıştırmaya başladık. Atlarımızın performansını görmek için girdiğimiz şampiyonada 7si şampiyonluk olmak üzere 25 tane derece elde ettik. Hedeflerimizi daha da geliştirerek ilimize ulusal ve uluslararası çok daha fazla şampiyonluğu getireceğiz. Bu sene atlarımızı denemek amacıyla antrenörümüz Kubilay Yanardağ ile yarışmalara katıldık. Kulübümüzde genç sporcularımızda eğitimlerini aralıksız sürdürmekteler. Önümüzdeki şampiyonalara hedefimiz 50 müsabık öğrencimiz ve atlarımızla katılmak. Bizleri destekleyen herkese teşekkür eder, antrenörlerimizi tebrik ederiz'' dediler.








FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum