Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK Parti Darıca'da voleybol heyecanı sürüyor

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği ilçe ve mahalleler arası voleybol turnuvasında çeyrek final müsabakaları büyük heyecana sahne oldu. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın da tribünden takip ettiği mücadelelerde, AK Parti İlçe Başkanı Köksal Şakar ise parkede ter döktü.

AK Parti Darıca'da voleybol heyecanı sürüyor
29 Mayıs 2024 - 15:42
Aile bütünlüğünü sağlamak, birlik ve beraberliği pekiştirmek adına sosyal ve kültürel faaliyetlere önem veren AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı, teşkilat mensuplarını voleybol turnuvasında buluşturdu. İlçe yönetimi ve mahalle teşkilatları arasında gerçekleşen turnuvada hünerlerini gösteren AK Partililer, Fair-Play ruhu ile unutulmaz bir organizasyona imza attılar. Eğlenceli görüntülerin ortaya çıktığı çeyrek final maçlarını tribünden takip eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, mücadele gösteren takımlara başarılar diledi.

ŞAKAR: BU TÜR ETKİNLİKLERİ ÖNEMSİYORUZ
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, “Ailemizin bütünlüğünü sağlamak adına gerçekleştirdiğimiz voleybol turnuvası ile hem spor yapıyor hem de eğleniyoruz. AK Parti Darıca olarak, bu tür etkinliklere büyük önem veriyoruz. Turnuvaya katılarak üstün bir mücadele örneği gösteren tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum