Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP'den ''Darıca'da Birlik'' programı

MHP Darıca İlçe Teşkilatı’nın önceki gün Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlemiş olduğu ‘’ Darıca Birlik Programı’’ na yoğun ilgi oldu

MHP'den ''Darıca'da Birlik'' programı
22 Şubat 2022 - 14:01
Geçtiğimiz gün Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen kahvaltılı programa, MHP MYK Üyesi Gökhan Türkeş Öngel, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay, MHP Kadın Kolları Başkanı Elif Demirci, MHP Darıca İlçe Yönetimi ve çoksayıda partili katıldı.

BEKTAŞ; BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Programda konuşan MHP Darıca İlçe Başkanı Yücel Bektaş, parti ve yöneticiler olarak hakkın ve hakkaniyetin yanında olarak siyaset yürüttüklerini ifade etti. Bektaş, böylesine önemli bir günde kendilerini yalnız bırakmayan bütün dava arkadaşlarına teşkilatı adına teşekkür ederken, ‘’ Her zaman dediğim gibi, biz büyük bir aileyiz’’ dedi.

KURT; ÜLKEMİZDEKİ SORUMLULUĞUMUZU BİLİYORUZ

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt ise yaptığı konuşmasında, ‘’  "Göreve geldiğimizden beri birçok ilke imza attık. Üzerimizdeki sorumluluğu biliyoruz. Kent siyasetine nezaketi getirmeyi, Kocaeli’de yaşayan herkesi bir ve bütün göstermeye çalıştık. Sadece çalışmalarımızla anılmaya dikkat ettik. Liderimizin davasına hizmet etmek isteyen herkese kapımız açıktır" dedi. MHP Darıca İlçe Teşkilatı’nın  çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve bu nedenle genel merkezle birlikte her zaman yanlarında olduklarını da sözlerine ekleyen başkan Kurt, ‘’  800 Darıcalı ile birlikte kahvaltı yapmanın coşkusunu yaşıyoruz, Maşallah Darıca'ya,.İlçe başkanımız Yücel Bektaş ve yönetimini kutluyorum’’ şeklinde konuştu.

SANCAKLI; İTTİFAK TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ İÇİN KURULMUŞTUR

MHP Koceli Milletvekili Saffet Sancaklı ise, ‘’ “Seçimler geliyor. 48 milletvekilimiz var bizim. Bakmayın 48 olduğumuza, bizim özgül ağırlığımız 480’den fazladır” dedi. Sancaklı konuşmasında “148 milletvekilimiz olursa herkes aklını başına alır” dedi. Milletvekili Sancaklı konuşmasının devamında ise, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kenara çekilecğini sananların olduğuna dikkat çekerek Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin geçtiğimiz haftaki konuşmasında  ekonomik bir sıkıntının olduğunu ve MHP’nin bu konuda elinden geleni yapacağını söylediğini ifade ederek, ‘’ Cumhur ittifakı AKP ile MHP’ ittifakıdır. Bu bir hükümet ittifakı değildir. Türkiye’nin geleceği konusunda kurulmuş bir ittifaktır. MHP bu ittifaktan hiçbir şey almıyor. Bu ittifak kurulalı birkaç sene olmasına rağmen ne bir bakanlık ne de başka bir alanda bir yer aldı. MHP bu ülke mutlu olsun, Türklüğünün rahat rahat yaşasın istiyor. Hangi parti 5 bin şehit vermiş. Hiç gıkımız çıkmadı” dedi.

KILAVUZ; VATANSIZ OLANLAR VATANIN DEĞERİNİ ANLAR

MHP Mersin Milletvekili, Olcay Kılavuz’da yaptığı konuşmasında, Vatan, namus ve onurun ne kadar öenmli olduğuna değinerek, özgür bir şekilde nefes almanın en büyük zenginlik olduğuna işaret etti. Milletvekili Kılavuz konuşmasının devamında ise, ‘’. Bugün köle olarak, esir olarak dünyanın birçok bölgesinde özgürlüğü elinden alınmış millet vardır. Gerçekten vatanı olmayan ancak vatansızlığı anlatabilir. Vatanı olan vatanın ne demek olduğunu anlatamayabilir. Vatansız kalanlar vatanın değerini bilir. Demokrasi havarileri var ya, özgürlükten bahsedenler konu Müslüman olunca hepsinin vicdanı mühürlü oluyor. Tamamıyla emparyalist güçlerin maşası. Bugün olağan üstü bir süreçten geçiyoruz. Bu sadece ekonomik olarak değil. Ekonomik olarak salgınlardan, yangınlarda, sel felaketinden terörle mücadeleden hem ülkemiz hem de bütün dünya nasibini alıyor. Türkiye 40 yıldan fazla PKK ile mücadele ediyor. Birçok insanımız şehit edildi. Türkiye’ye özel bir operasyon var. Gezi Parkı ile başlayan bir süreç var. 15 Temmuz gecesinde atılan bombalar teröriste atılmadı. Bu bal gibi Türk milletine yapılmış bir saldırıdır.’’ dedi

BIYIK;İTTİFAK EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ‘da, Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Darıca İlçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu programda Milliyetçi Harekete gönül vermiş hemşerileriyle biraraya gelmekten onur duyduğunu söyleyerek,’’ 2023 seçimlerine giden yolda Cumhur İttifakı olarak tam kadro hazır ve dimdik ayaktayız. Bazıları gibi masa başında değil, bizzat Millet tarafından meydanlarda kurulan ittifakımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Sn. Devlet Bahçeli’nin önderliklerinde yoluna emin adımlarla ilerliyor.
Bu güzel birlikteliği sağlayan MHP Darıca İlçe Başkanı Yücel Bektaş ve ekibini tebrik ediyorum.’’ dedi

DEMİRCİ; KADINLAR GELİŞİM VE DEĞİŞİME KATKI YAPAR

Darıca MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Demirci’de, Kadının yükselmesininj ülkenin yükselmesi olduğunu söyleyerek ‘’ Kadınların toplum ve siyaset içindeki harketliliği ülkeninde gelişim ve değişmesine olumlu katkı yapar."dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum