Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP Darıca, istifalarla alakalı açıklama yaptı

MHP Darıca İlçe yönetiminde 7 kişinin istifa etmesiyle ilgili MHP Darıca İlçe Yönetimi yazılı açıklama yayınladı. O açıklamada; “İstifa edilebilmesi için bir hakkın olması gerekir. Yönetim kurulu üyesi olmayan kişilerin istifa etmesi mümkün değildir” ifadeleri kullanıldı.

MHP Darıca, istifalarla alakalı açıklama yaptı
06 Eylül 2022 - 10:22
Son günlerde MHP Darıca İlçe Yönetiminden gelen istifalarla ilgili MHP Darıca İlçe Yönetimi yazılı açıklama yayınladı. O açıklamada istifa eden isimlerin daha önce yönetim kurulundan düşürüldüğü ifade edildi. İşte MHP Darıca İlçe Yönetimi tarafından yapılan yazılı açıklama;

“Gazete Haberlerinde çıkan MHP Darıca'da toplu istifa haberleri gerçeği yansıtmamaktadır.

Adı geçen yedi isimden altısı 10.05.2022 tarihinde Darıca İlçe Yönetim Kurulu kararı ile yönetim kurulu üyeliklerinden düşürülmüştür.

İstifa edilebilmesi için bir hakkın olması gerekir. Yönetim kurulu üyesi olmayan kişilerin istifa etmesi mümkün değildir.

Ülküdaşlarımızın ve basın mensuplarının MHP Kocaeli teşkilatlarına yönelik sistemli algı operasyonları, linç kampanyaları, yalan rüzgarları, itibar suikastları, her gün bir yenisi servis edilen, adeta FETÖ taktiklerini aratmayan şaibe ve şüphe yüklü iddialara karşı tedbirli olması gerekmektedir.

 MHP Darıca İlçe Teşkilatı olarak Liderimiz Devlet Bahçeli' nin emrinde, İl Başkanımız Yunus Emre Kurt'un öncülüğünde Cumhur İttifakı ve partimiz için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum