Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Mediform Sağlık Kabini hizmete girdi

İşletmeciliğini Emrah Ağtaş’ın yaptığı Özel Mediform Sağlık Kabini, Osmangazi Mahallesi Kuştepe Caddesi No:29 Darıca adresinde vatandaşların hizmetine girdi.

Mediform Sağlık Kabini hizmete girdi
29 Mayıs 2022 - 21:29 - Güncelleme: 02 Haziran 2022 - 15:33
Bugün yapılan açılaşa, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık , İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan , İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar katıldı
Dualarla gerçekleştirilen açılışın ardından konuşan Darıca Kaymakamı Yüksel Kara , İnsan için en önemli olan sağlık hizmetlerinin verileceği Özel MEDİFORM Sağlık Kabini’nin işletmecilerine ve tüm Darıcamıza hayırlı olmasını temenni ettiğini söyledi.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise, sağlık sektörüne adım atan Özel MEDİFORM Sağlık Kabini’nin hayırlara vesile olmasını dilediğini belirterek, helal ve bol kazançlar temennisinde bulundu.
Özel Mediform Sağlık Kabini İşletmecisi Emrah Ağtaş, hizmetleri arasında  evde bakım hizmetleri, serum takma, dikiş atma ve açma, pansuman, enjeksiyon, cerrahi müdahale, kan alma ve tüm tahliller, şeker ve tansiyon takibi, acil yardım uygulama, gebelik ve idrar tahlili, kulak lavajı, sağlık danışmanlığı, gibi hizmetlerin verildiğini söyledi
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum