Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği, Türkiye'nin markası oldu

Kurulduğu günden bu yana sürekli üreten, ulusal ve uluslararası anlaşmalara imza atarak kadın girişimcilere geniş pazarlar açan Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği, Türkiye’nin markası haline geldi. Kadın girişiminin olduğu her yerde ilk akla gelen, görüşü istenen Birlik Başkanı Nuket Özcan, en son ünlü şef Türev Uludağ’la bir araya gelerek, yeni projeler üzerine bir görüşme gerçekleştirdi.

Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği, Türkiye'nin markası oldu
12 Haziran 2023 - 11:02
Kocaeli’de kurulup tüm Türkiye’deki girişimci kadın kooperatiflerinin çatısı olmak için yola çıkan Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği, üretmeye ve yeni pazarlar oluşturmaya devam ediyor. Halkbank, Migros, Taze Direkt, Property Expo gibi ulusal ve uluslararası markaların yanı sıra, otel zincirleri ve eğitim kurumlarıyla da anlaşmaları bulunan Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği, Bursa, Çanakkale ve Edirne gibi illerden de davet alarak, buradaki kadın girişimcilere destek olup, deneyimlerini paylaşmıştı. 

DEPREM BÖLGESİNDE DE BERABERLERDİ

Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği önceki gün de, Tv8’de ‘Sağlam Geziyoruz’ programını sunan ünlü şef Türev Uludağ ile bir araya geldi. Üst Birlik Başkanı Nuket Özcan ve yönetimi, İstanbul Malta Köşkü’nde gerçekleşen buluşmada Uludağ ile projeleri konuştu. Kahramanmaraş depremlerinde bölgede büyük bir mutfak kurarak depremzedelerin yardımına koşan Türev Uludağ’a destek olduklarını da hatırlatarak, “Türev Uludağ ve şef arkadaşlarının yaptığı bu büyük insani harekete bizler de destek olmaya çalışmıştık. Bu sayede Birliğimizi de tanımış oldular. Şimdi birlikte neler yapabileceğimizi konuştuğumuz çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Birlik olarak üretmeye, çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum