Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği'nin yeni şubesine muhteşem açılış 

Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği, kuruluşunun 3.yılını kutluyor.

Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği'nin yeni şubesine muhteşem açılış 
21 Eylül 2023 - 11:50
Bir çok ilki başararak bugünlere gelen Birlik, Körfez Şirinyalı’da muhteşem bir yalıyı da 3.yıl kutlamalarında şube olarak açtı. Davet ve organizasyonlar için bölgede eşsiz bir imkan sunan yeni şube açılışında konuşan Üst Birlik Başkanı Nuket Özcan, “Üç yılda pandemi, mücbir sebepler, ekonomideki çalkankatı, kooperatifçiliğin ve Birliğin anlatılması gibi birçok süreci geride bırakıp, Türkiye’ye örnek çok büyük bir aile haline geldik. Bunun tarifsiz mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. 

ÜÇÜNCÜ YILDA YENİ ŞUBE 
Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği, 3 yıl önce Kocaeli’de kurularak kısa sürede Türkiye’nin öncü kuruluşlarından biri haline geldi. Ulusal birçok ünlü marka ile anlaşan, girişimci kadınların ürünlerini e-ticaret üzerinden dünya pazarına ulaştıran, çok önemli anlaşmalara imza atarak, Türkiye’nin hemen her köşesinde yeni kurulan girişimci kadın kooperatiflerine örnek gösterilen, davet edildiği seminerlerde yol gösterici misyonu üstlenen Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifi, kuruluşunun 3.yılında Körfez Şirinyalı Mahallesi’nde yeni, muhteşem bir şube açılışı gerçekleştirdi. 

BÜYÜK MUTLULUK 
Birçok ilki gerçekleştirerek bugünlere gelen Birliğin, yeni şubesi de kadın girişimciler için bir ilk oldu. Davet ve organizasyonlar için bütün olanaklara sahip, bahçesinde havuzu bulunan bir yalı olan şubenin açılışı, 3.yıl kutlamalarıyla birlikte yapıldı. Geniş bir davetli topluluğu ile birlikte, koteyl şeklinde düzenlenen açılışta konuşan Üst Birlik Başkanı Nuket Özcan, bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayan paydaşlara, sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ederek, “Üç yılda pandemi, mücbir sebepler, ekonomideki çalkankatılar, kooperatifçiliğin ve Birliğin anlatılması gibi birçok süreci geride bırakıp, Türkiye’ye örnek olmanın tarifsiz mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni şubemizle birlikte çalışmalarımız daha da hız kazanacak. Moral ve motivasyonumuz bu şubeyle birlikte daha da artmış durumda. Bize inan, güvenen ve destek veren tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum