Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Marmara Kadın Girişimi Kooperatifi'ne Almanya'dan önemli konuk

Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği, yurt dışından çok önemli bir konuğu ağırladı.

Marmara Kadın Girişimi Kooperatifi'ne Almanya'dan önemli konuk
22 Ağustos 2023 - 14:14

Alman Kooparetifleri Konfederasyonu (DGRV) Proje Lideri Peter Asmussen, Kocaeli’ye gelerek Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

ÖRNEK ÇALIŞMALAR

Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği, yaptığı çalışmalarla Türkiye’nin birçok noktasında girişimci kadınların ilgisini çekiyor, düzenlenen seminerlerle deneyimlerini paylaşıp, yol gösterici oluyordu. Aynı zamanda birçok ünlü markalarla yaptığı işbirlikleriyle de dikkat çeken Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği önceki gün çok önemli bir konuğu ağırladı.

ALMAN DGRV GELDİ

Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği’nin Körfez Şubesi’nde gerçekleşen buluşmada, Üst Birlik Başkanı Nuket Özcan, Alman Kooparetifleri Konfederasyonu (DGRV) Proje Lideri Peter Asmussen ile Türkiye Temsilciliği görevlilerini ağırladı. Asmussen, Birliğin çalışmaları hakkında bilgi aldı, yeni projeleri dinledi.

ÖZCAN’DAN TEŞEKKÜR

Üst Birlik Başkanı Özcan, daha önce yurt içinde birçok şehirden bu konuda davetler aldıklarını, deneyimlerini girişimci kadınlarla paylaştıklarını belirterek, “Bunun yanında dijital pazar üzerinden hem ulusal hem de yurt dışında çok önemli anlaşmalarımız olmuştu. Şimdi ilk kez yaptığımız çalışmaların yurt dışında benzer organizasyonlar tarafından ilgi görmesi bizleri çok mutlu etti, onurlandırdı. Ziyaretleri için Asmussen ve ekibine teşekkür etti” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum