Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kura ile iş sahibi oldular!

Darıca’da, İş Kur İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında okullara 6 ay süreyle hizmetli alımı için noter huzurunda kura çekildi.

Kura ile iş sahibi oldular!
11 Ekim 2012 - 09:39
 Aslan Çimento İlkokulu Konferans Salonunda düzenlenen törene Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun’da katıldı. Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında okullarda hademelik yapmak için toplam 88 kişi müracaat etti. Noter huzurunda yapılan seçimde 40 asil kişi belirlendi.
Milli Eğitim Müdürlüğü kurs koordinatörü, İş Kur kurs yöneticisi ve İş Kur kurs komisyonu üyeleri nezaretinde seçilen kişiler, belirlenen okullarda 6 ay süreyle çalışacak. Asgari ücret üzerinden maaş ödemesi yapılacak. Proje,Haziran ayına kadar uygulanacak. Çekiliş öncesi bir konuşma yapan Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun ‘Sizler bizim elimiz kolumuz olacaksınız. Okulumuzun temizliği sizlerden sorumlu olacak. Çok özel bir yerde çalışacağınızı sakın unutmayın. Bilindiği gibi Darıca okullarının yüzde 60’ı beyaz bayrak sahibi. Sizden tek ricam bu yüzdeyi el ele daha yüksek sayılara çıkaralım’ diyerek görüşlerini bildirdi.