Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli Valiliği, "Her Eve Bir Bayrak As" kampanyasıyla şehri bayraklarla donatıyor

Kocaeli Valiliği, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümünü coşkuyla kutlama hazırlıklarına başladı. "Her Eve Bir Bayrak As" kampanyası adı altında yürütülen bu özel girişim kapsamında, Kocaeli il genelinde bayrak dağıtımına resmi olarak başlandı. Valilik, ay yıldızlı bayrakların evler ve işyerleri başta olmak üzere şehrin dört bir yanına asılmasını teşvik ediyor ve il sakinlerini 100. yıl coşkusunu bayraklarla paylaşmaya davet ediyor.

Kocaeli Valiliği, "Her Eve Bir Bayrak As" kampanyasıyla şehri bayraklarla donatıyor
25 Ekim 2023 - 17:13
Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, " Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluşundan bu yana, ay yıldızlı al bayrağımızın gölgesinde, tek bir millet olarak yaşama sevdası ve bağımsızlık ruhuyla dolu bir millet olduk. Bu yıl, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümünü coşkuyla kutlarken, Kocaeli ilini bayraklarla donatma hedefimizi 'Her Eve Bir Bayrak As' kampanyamızla hayata geçiriyoruz" denildi. Bu kapsamda, Kocaeli Valiliği tarafından temin edilen ay yıldızlı bayraklar, Kaymakamlıklar aracılığıyla il genelinde dağıtılmaya başlandı.

Ayrıca, vatandaşlara, bayrakları evlerine ve işyerlerine asarak, 100. yıl coşkusunu en güzel şekilde paylaşmaları ve düzenlenecek etkinliklere katılmaları çağrısında bulunuldu. Kocaeli, Cumhuriyet coşkusunu bayraklarla taçlandırarak, 100. yıl dönümünü gurur ve coşkuyla kutlamayı hedefliyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum