Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli İl Afet Risk Azaltma Planı'nın 2. Çalıştayı yapıldı

Kocaeli İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) 2. Çalıştayı Vali Yardımcısı Dursun Balaban başkanlığında AFAD İl Müdürlüğü koordinesinde tüm paydaşların katılımı ile Kocaeli Üniversitesi Kardelen Salonunda gerçekleştirildi. 

Kocaeli İl Afet Risk Azaltma Planı'nın 2. Çalıştayı yapıldı
18 Haziran 2021 - 09:18
İl AFAD Müdürü Mehmet Emin Koçan’ın açılış konuşması ve başarı temennilerini ifade ettiği çalıştay söz alan KOÜ Rektörü Sadettin Hülagü: ‘’Tedbir almanın çok önemli olduğunu, Kocaeli Üniversitesi olarak bu konuda yapılması gereken bilimsel çalışmalara her zaman önem verdiğimizi söylemek isterim.’’ İfadelerine yer verirken, GTÜ Rektörü Muhammed Hasan Aslan ise RAP Çalıştay programına katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. 
Vali Yardımcısı Sayın Dursun Balaban açıklamasında Bu çalıştay sonucu ortaya çıkacak planla kimin ne yapacağı hangi kurum neyi ifa edecek bütün bunlar bu toplantılar sonucu kararlaştırılacağını belirtti.
Afet türlerine göre belirlenen çalışma masalarında ‘Deprem, Sel ve Taşkın, Endüstriyel Kazalar ve Kütle Hareketleri’ başlıklarındaki çalışmalara devam edildi. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum