Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KO-MEK kadın girişimciye desteğini sürdürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları, KO-MEK Sepeti ile kadın girişimcinin yanında olmaya devam ediyor. Kadınlar tarafından üretilen el emeği göz nuru ürünleri satışa sunma imkanı sağlayan KO-MEK, ev ekonomisine yönelik desteğiyle büyük takdir topluyor.

KO-MEK kadın girişimciye desteğini sürdürüyor
20 Temmuz 2023 - 11:38
KO-MEK, Büyükşehir Belediyesi’ne ait Ormanya’nın kapılarını kadın kooperatifleri ve KO-MEK Sepeti kursiyerlerine açtı. Ormanya’da stant açan kadın girişimciler, ürünlerini satarak ev ekonomilerine katkı sundu.
 
KADIN GİRİŞİMCİ İÇİN EN İYİ ADRES
Sabahın erken saatlerinde Ormanya’ya gelen kadın kooperatiflerinin üyeleri, ürünlerini sergileyecekleri stantlara yerleşti. Büyükşehir Belediyesi, kadın kooperatifleri ve KO-MEK Sepeti kursiyerlerinin satış yapması için özellikle Ormanya’yı işaret etti. Bilindiği gibi Ormanya özellikle hafta sonlarında vatandaşlar tarafından yoğun şekilde ziyaret ediliyor. Bu yoğunluğun satışlara katkı sunacağından hareket eden yetkililer, kadın kooperatiflerini Ormanya’da ağırlayarak desteğini daha da güçlendirdi.
 
EL SANATLARI ÜRÜNLERİ İLGİ GÖRDÜ
Ormanya’yı ziyaret eden çok sayıda vatandaş ise el emeği ürünleri inceleyerek,  alışveriş yaptı. Alışverişte en fazla el sanatları ürünleri ve bez bebek oyuncaklar ilgi gördü. Ayrıca geri dönüşüm ürünleri de kadın müşteriler tarafından ilgiyle karşılandı.
 
KADIN GİRİŞİMCİLERDEN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR
KO-MEK Sepeti kursiyerleri ile Ormanya’da ürünlerini satma imkanı bulan kadın kooperatiflerinin üyeleri ise satışlardan oldukça memnun oldu. Kadın girişimciler, “KO-MEK her zaman bizim yanımızda, Ürünlerimizi satabilmemiz için her şeyi düşünüyorlar. Daha önce de AVM’lerde yine KO-MEK vasıtasıyla satış yapmıştık.  Herkesin uğrak noktası olan Ormanya’da stant açma olanağı sağladılar. Müşteri yoğunluğundan da satışlarımızdan da son derece memnunuz. KO-MEK Sepetini hayata geçiren ve kadın emeğine, alın terine önem veren Başkanımız Tahir Büyükakın’dan Allah razı olsun” şeklinde konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum