Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kızılay, haberimize duyarsız kalmadı

Gazetemizin bu günkü sayısında yer alan ve ’’Sağlık problemleri olan anne ve kızı yardım istiyor’’ başlıklı haberimizin ardından Kızılay Darıca Şubesi yetkilileri harekete geçerek aileye ulaştıklarını ve her türlü yardıma hazır olduklarını belirttiler.

Kızılay, haberimize duyarsız kalmadı
28 Mart 2019 - 19:16

Darıca, Kazım Karabekir Mahallesi, Metin Sokak No: 11 adresinde bir kızı, psikolojik sorunları olan bir oğlu ve 80 yaşındaki yatağa bağlı annesi Aşur Kılıç ile yaşam mücadelesi veren Dilek Öz (48), gazetemize dün yaptığı açıklamalarda sadece hasta bakım ücretiyle geçinmeye çalıştıklarını ifade ederek hayırsever ve yetkililerden yardım istemişti. Haberimizin ardından, Kızılay Darıca Şube Başkanı Kemal Solhan, harekete geçerek aileyi evlerinde ziyaret etti.
Kızılay Darıca Şubesi tarafından ziyaretle ilgili gazetemize yapılan yazılı açıklamada, ‘’ Türk Kızılay Darıca Şubesi, gazetenizde yapmış olduğunuz habere karşılık ilgili aileye ulaşmış ve her türlü yardımı yapmıştır. Aileye  yalnız olmadıkları konusunda da bilgi verilirken, bundan sonra da her türlü yardım ve desteği yapmaya devam edeceğiz’’ denildi.