Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KEDFE öncülüğünde Darıca'da 1001 hatim dua programı gerçekleştirildi

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’nun geleneksel olarak düzenlemiş olduğu 1001 Hatim Programı dün Darıca’da gerçekleştirildi.

KEDFE öncülüğünde Darıca'da 1001 hatim dua programı gerçekleştirildi
11 Ocak 2024 - 11:14
Kocaeli Erzurum Dernekler öncülüğünde Darıca Erzurumlular Derneği ev sahipliğinde düzenlenen 1001 Hatim Programı dün Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen ve her ilçede gerçekleştirilen 1001 Hatim Programı’na KEDFE Başkanı Tekin Dursun ve Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Yusuf Akpunar ev sahipliği yaptı. Programa Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca Belediye Başkan adayı Saide Arslan Çalışkan, Darıca İlçe Müftüsü Zeynel Abidin Çınar, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan, Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, , İyi Parti Darıca İlçe Başkanı Soner Kartal, İyi Parti Darıca İlçe Başkanvekili İsmail Düzgün, meclis üyeleri, dernek başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. 

PROGRAM 9 YILDIR DÜZENLENİYOR
Darıca Erzurumlular Derneği Başkanvekili ve KEDFE Tanıtım Medya Sorumlu Başkan Yardımcısı Eyyüp Çetinkaya'nın sunduğu programda bir konuşma yapan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun, 1001 hatim geleneğinin bugüne kadar gelmesinde emeği olan herkese teşekkür ederken, programın 9 yıldır Kocaeli’de vücut bulmasını sağlayan federasyon yöneticilerine, dernek başkanlarına ve hemşerilerine teşekkür etti. Kocaeli’de bulunan tüm vatandaşlarımızın bu geleneğe sahip çıkmalarına dikkat çeken Başkan Dursun, programa katılan tüm vatandaşlara da teşekkür etti.

BAŞKAN BIYIK TEBRİK ETTİ
Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun’un konuşmasının ardından bir konuşma yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise, ‘’ Bu asırlık geleneğini devam ettiren KEDFE yönetimini tebrik ediyor, yapılan duaların yerine ulaşarak Yüce Allah’ın katında kabul buyrulmasını niyaz ediyorum. Bu programda emeği geçen herkesi tebrik eder, programa katılan tüm vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum’’ dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum