Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kapıyı kırarak girdikleri işyerinden çelik kasayı çalmışlardı

Gebze'de işyeri ve bir kuruma girerek içerisinde 80 bin TL nakit para ile 600 Bin TL değerinde çek ve senetlerin olduğu çelik kasayı çalan zanlılar, polisin yaptığı eş zamanlı operasyon sonucu İstanbul, Bursa ve Muğla’da yakalandılar.

Kapıyı kırarak girdikleri işyerinden çelik kasayı çalmışlardı
18 Temmuz 2023 - 16:08
Olay, 19 Nisan’da gece saatlerinde Gebze’deki bir işyeri ve kurumda gerçekleşti.
İşyerinin kapısını kırarak içeriye giren hırsızlar içerisinde 80 bin TL nakit para ile 600 Bin TL değerinde çek ve senetlerin olduğu çelik kasayı çalarak kayıplara karıştılar.
İhbar üzerine konuyla ilgili olarak inceleme başlatan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri, hırsızlık zanlılarının V.T., İ.A. H.A. ve M.G. olduğunu tespit etti.
Hırsızları yakalamak için çalışma başlatan polis,  V.T., İ.A. H.A. ve M.G. isimli şüphelileri dün İstanbul, Bursa ve Muğla’da yapılan eş zamanlı operasyonla gözaltına aldı.
Sorgulanmak üzere Kocaeli’ye getirilen zanlılardan V.T.'nin 2017 yılından beri 14 ayrı suçtan arandığı, ve 5 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezasının olduğu tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edilen V.T., İ.A. ve M.G. tutuklanırken H.A. Adli Kontrol Hükümlerinden yurt dışına çıkma şartı ile serbest bırakıldı

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum