Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kanalizasyon kavgasında 1 kişi silahla vuruldu, 3 kişi ise darp edildi

Çayırova'da sokakta akan kanalizasyon nedeniyle çıkan tartışmada 17 yaşındaki Yunus N., Davut K.'nın tabancasından çıkan kurşunla bacağından vurulurken ailelerin de müdahil olduğu kavgada 3 kişi darp edildi. Yaralılar, ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

04 Mart 2024 - 23:50 - Güncelleme: 05 Mart 2024 - 00:14
Olay, 22.00 sıralarında Çayırova ilçesi İnönü Mahallesi 150. Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre sokakta bulunan kanalizasyonun akması nedeniyle Davut K.(52) ile Yunus N.(17) sokak üzerinde konuşmaya başladı. Burada konuşma sırasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine sesleri duyan aileler de olaya dahil oldu. Kavga sırasında Davut K. yanında bulunan tabanca ile Yunus N'ye ateş etti. Yunus N. çıkan kurşunla bacağından yaralanırken 3 kişi ise darp sonucu yaralandı. 

OLAY YERİNDE GÖZALTINA ALINDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yapmasının ardından yaralıları ambulansla çevredeki hastanelere kaldırırken Davut K. ise olay yerinde olayda kullandığı tabanca ile birlikte gözaltına alındı. Olay yeri inceleme ekipleri sokakta çalışma yaparken polis, olayla ilgili inceleme başlattı. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum