Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kale Okulları Uluslararası yabancı dil başarısını belgeledi

Kale Okulları’nda düzenlenen 2020 Cambridge AssessmentEnglish Sınavları sertifika töreninde sertifikalarını almaya hak kazanan öğrencilere belgeleri okul idaresi tarafından teslim edildi.

Kale Okulları Uluslararası yabancı dil başarısını belgeledi
31 Mart 2021 - 19:21

Cambridge Assessment English sertifikaları uluslararası eğitim ve iş dünyasında kabul gören önemli bir belgedir.Dünya genelinde 20 binden fazla üniversite, işveren, bakanlık ve diğer organizasyonlar adayların İngilizcede yeterliliklerinin kanıtı olarak Cambridge Assessment English sertifikalarını kabul etmektedir. Tüm sınavlar, dil yeteneğinin tanımlanmasında kullanılan uluslararası standart olan Avrupa Ortak Dil Çerçevesi’ne (CEFR) uygundur. Cambridge English, benzersiz bir İngilizce öğretme, öğrenme ve değerlendirme sistemidir. 

Kale Okulları'dan yapılan açıklamada "öğrencilerimizi yıl boyunca STARTERS, MOVERS, FLYERS (YLE), A2 Key for Schools (KET) ve B1 Preliminary for Schools (PET) kategorilerinde sınavlara hazırladık. Öğrencilerimiz çok iyi skorlarla sınav sürecini tamamladılar ve uluslararası geçerliliği olan sertifikalarını almaya hak kazandılar" denildi 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum