Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Joplarla düğün salonunu bastılar !

 Darıca'da bir düğünde halay çekildiği ihbarını alan polis, joplarıyla girdikleri salonda davetlileri dışarı çıkartıp işletme sahibini gözaltına aldı.

Joplarla düğün salonunu bastılar !
07 Eylül 2020 - 16:42 - Güncelleme: 07 Eylül 2020 - 22:16

Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi, İstasyon Caddesi üzerindeki bir düğün salonunda halay çekildiği yönünde ihbar alan polis, önce davetlileri dışarı çıkardı daha sonra da işletme sahibi Ali Şen'i kendilerini tehdit ettiği iddiasıyla göz altına aldı.

Dün, öğle saatlerinde bir düğün merasiminin yapıldığı salona gelen Darıca Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı sivil polisler, salonun boşaltılması için talimat verdiler. Konukların salonu boşaltmaya başladıkları sırada mekan sahibiyle görüşen sivil polisler, daha sonra tehdit edildiklerini gerekçe göstererek destek ekip çağırdılar.

Destek için olay yerine gelen üniformalı polisler, joplarıyla girdikleri salonda bir süre tartıştıkları salon sahibi Ali Şen'i daha sonra göz altına alarak İstasyon Karakol Amirliği'ne götürdüler. Burada ifadesi alınan Ali Şen,tehdit etmediğini söyleyerek polisin bu şekilde yaptığı davranışın doğru olmadığını savundu.

Olay anına ait düğün salonunun güvenlik kameralarındaki görüntülerde içeriye giren sivil polisler, mekanın sahibi Ali Şen'le bir süre görüştükten sonra, telsizle destek ekibi istiyor. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen üniformalı polislerin baskın yaparcasına ellerinde joplarla düğün sahiplerinin aralarından geçerek daha önceden gelen sivil polislerin yanına gittiği ve daha sonra da Ali Şen'i göz altına alarak ekip otosuna bindirdiği görülüyor.

Düğün Salonu sahibi Ali Şen, yaptığı açıklamada, '' Pazar günü öğlen yapılan düğünde, sivil polisler gelip, ofisimde şiddet göstererek ve hiç bir gerekçe göstermeden düğünü böldüler. Kendilerine işletme sahibi olduğumu söyleyip, 'benimle ilgili bir sıkıntı varsa başım gözüm üstüne'' dememe rağmen ortalığı karıştırıp ekipleri döktüler, joplarla salonumu bastılar, beni karga tulumba arabaya koyup karakola götürdüler, orda bana celp olarak  tutanakları  okutmadan zorla imza attırmaya çalıştılar, bu arkadaşlar hakkında şikayetçiyim'' şeklinde konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum