Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İYİ Parti Darıca'da yeni başkan Soner Kartal

İYİ Parti Darıca İlçe Teşkilatı’nda bayrak değişimi. Geçtiğimiz günlerde istifa eden ilçe başkanı Gencay Yıldıztekin’in ardından, yönetim kurulu üyelerinin oy birliği ile İYİ Parti Darıca’nın yeni başkanı Soner Kartal seçildi.

İYİ Parti Darıca'da yeni başkan Soner Kartal
07 Kasım 2023 - 19:57 - Güncelleme: 08 Kasım 2023 - 22:38

İYİ Parti Darıca İlçe Teşkilatı’nın yeni başkanı Soner Kartal oldu. Gencay Yıldıztekin’in belediye başkan adaylığı süreci sebebiyle istifa etmesinin ardından yönetim kurulunda yer alan Soner Kartal, yönetimin oy birliği ile İYİ Darıca ailesinin yeni başkanı seçildi.

TEŞKİLATA TEŞEKKÜR ETTİ

İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Soner Kartal yaptığı açıklamada, tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, “2 yıl önce katılmış olduğum İYİ parti ailesinde 1 yıl mahalle başkanı görevini yürüttüm. Geçen sene de ilçe kongresinde yönetim kadrosunda yer aldım. Ardından medya ilişkileri başkanı ve parti sözcüsü görevini üstlendim. İlçe başkanımız Sayın Gencay Yıldıztekin’in belediye başkan adayı olmasından dolayı istifası üzerine yönetim kurulu arkadaşlarımızın oyları ile benim için ilçe başkanı görevini uygun gördüler ve çoğunluk kararı ile İYİ Parti Darıca ilçe başkanı olarak seçildim. Öncelikle beni bu göreve layık gören yönetim kurulu üyeleri ve Sayın Gencay Yıldıztekin’e çok teşekkür ediyorum. Rotamız net, pusulamız millet”dedi.

“DARICA’DA AKP TEŞKİLATI YOK”

Darıca’da yaşayan partili partisiz herkesin daha iyi bir hizmet almasını sağlamak adına elinden geleni yapacağını kaydeden Başkan Kartal, “Bazı ilçe başkanları gibi sırtımızı belediyeye dayayıp, kamuya özel hizmetlerini kendi menfaatimize değil, halkın alması gereken hizmeti en üst seviyede verilmesini sağlayacağız. İlçe teşkilatı belediyeyi kontrol etmek yerine açıklarını kapatıyor. Sus payı olarak belediyenin imkanlarınıkullanıyor. Anladığımız kadarıyla Darıca’da AKP Teşkilatı yok.

KARTAL FİLİSTİN’İ UNUTMADI

Filistin’de yaşanan vahşeti unutmayan Başkan Kartal göndermelerde bulunarak, “İki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok. Kendinizi küçük görmeyiniz. Sizler büyük kuvvetsiniz. Vazifenizi hiçbir zaman unutmayınız. Kuvvet birliktir. Dâvamızın geleceği birliktedir. Birlik, beraberlik içinde olmaktır. Başarı için muntazam plânlı çalışma yapmak lazımdır. Son nefesimizi verinceye kadar çalışacağız. Ben mutlu olmuşum neye yarar komşum mutlu değilse. Ailem mutlu olmuş ne olacak, mahallem mutlu değilse. Türkiye mutlu olmuş ne değeri var, Filistin'de kan akıyorsa” diyerek Filistin halkının yanında olduklarını ifade etti.

SONER KARTAL KİMDİR?

1987 İstanbul Kadıköy doğumlu. Aslen Sivaslı. Evli ve 2 çocuk babası olan Soner Kartal, 1991 yılından bu yana bölgemizde ikamet etmektedir. Kocaeli Üniversitesi Metalürji ve Malzeme Muayenesi Bölümü ön lisans mezunu. 15 yıldır doğalgaz mekanik proje işi yapmaktadır. Birçok sivil toplum kuruluşunda aktif rol üstlenen Soner Kartal, 4 yıldır özel bir sanat merkezinde tiyatro yapıyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum