Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İşte Kocaeli'nin ilçelerinin koronavirüs yoğunluk haritası

Sağlık Bakanlığı’na ait HES uygulamasında Kocaeli ilçelerinde yaşanan değişiklik görenleri korkutuyor

İşte Kocaeli'nin ilçelerinin koronavirüs yoğunluk haritası
30 Ekim 2021 - 18:16 - Güncelleme: 01 Kasım 2021 - 12:15
Kocaeli’de koronavirüse karşı aşılama oranı yüzde 75.03'e ulaştı ancak hastalık yayılmaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığı’na ait Hayat Eve Sığar uygulamasındaki vaka yoğunluğu haritasında Kocaeli’nin ilçelerinin kırmızıya döndüğü görüldü.

DARICA, GEBZE, ÇAYIROVA
Korona virüsü en yoğun geçiren bölgelerden olan batı yakası, okullar açıldıktan sonra da artan vaka sayısı ile korkutmaya devam ediyor. Gebze, Darıca ve Çayırova’nın tamamı kırmızı bölge olarak haritada yer aldı. Batı Yakası’nın haritası görenleri endişelendirir nitelikte.

İZMİT- DERİNCE-KARTEPE
İzmit genelinde kırmızı alanların hakim olduğu görülürken vaka yoğunluğunun ise en çok Kocaeli Devlet Hastanesi civarında olduğu göründü. Derince’de ise Derince Merkez ve Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde vaka yoğunluğunun yüksek olduğu göründü. Körfez neredeyse tamamen kırmızı alana teslim olmuş durumda iken Dilovası’nda da aynı yoğunluk görünüyor. Kandıra ve Kartepe’de kırmızı alanlar İzmit’e göre daha az ancak vaka artışının geçtiğimiz aylara göre yükselişe geçmesi nedeniyle Kartepe’de de yoğunluk oranı arttı.

BAŞİSKELE-GÖLCÜK -KARAMÜRSEL
Gölcük Merkez ve Değirmendere’de vaka yoğunluğunun günden güne artması dikkat çekiyor. Başiskele diğer ilçelere göre vaka yoğunluğu en az ilçe olsa da yaz aylarından itibaren vaka yoğunluğundaki yükseliş hızla artıyor. Yine yoğunluğun az olduğu ilçelerden olan Karamürsel’de de vaka yoğunluğu yükselişe geçti. Vaka yoğunluğunun Karamürsel Sahil ve merkezde toplandığı görüldü.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum