Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Işık ailesinden dillere destan sünnet düğünü!

Yaptığı başarılı çalışmalarla ülke genelinde tanınan Darıca’nın ve Gebze’nin sevilen iş insanı Eren Ertuğrul Işık ile eşi Handan Işık’ın çocukları Kerem ve Eymen'in sünnet düğünü, siyaset, spor, sanat dünyası başta olmak üzere bin 500 davetlinin katıldığı muhteşem bir gece ile gerçekleştirildi.

Işık ailesinden dillere destan sünnet düğünü!
17 Eylül 2023 - 22:55 - Güncelleme: 18 Eylül 2023 - 13:04

Dillere destan gerçekleşen sünnet düğünü Kerem ve Eymen'in at üzerinde sahneye girişleri ile başladı. İş insanları Arif Gülen ve Fatih Bulut'un kirve olarak yer aldığı düğüne CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Vakıf Katılım Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk Oran, CHP 24. dönem Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Naci Yılmaz, Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Alican Karakaya, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıded, İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Gencay Yıldıztekin, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, TSE Başdenetçisi Fatih Soylu, Darıca Ardahanlılar Dernek Başkanı Bülent Işık, Ardahanspor Futbol Kulübü Eski Başkanı Aykut Karagöz, Şener GYD Yönetim Kurulu Başkanı Şener Yılmaz, KC Kimya Yönetim Kurulu Başkanı İsrafil Kamacı, Zenay Kuyumculuk Kurucusu Ayten Süleymanoğlu Oral, Avşar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Avşar ve çok sayıda davetli yer aldı. 

UNUTULMAZ BİR GECE YAŞANDI

İş, spor ve siyaset dünyasının yanı sıra çok sayıda davetlinin katıldığı sünnet düğününde sanatçılar Mustafa Özen ve Mustafa Özarslan, söyledikleri biribirinden güzel şarkı ve türkülerle davetlilere unutulmaz bir gece yaşattılar. Bando ve havai fişek gösterilerinin yer aldığı sünnet düğününde sünnet çocukları içinde özel aile etkinliği yer aldı. Çocuklara yönelik hazırlanan aktivitelerle de minik misafirler keyifli dakikalar geçirdiler. Havai fişek gösterisi ve pasta kesimin ardından konuklar için anne ve baba tarafından özel olarak hazırlanan Zeybek Oyunu gösteri misafirler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. 

ÖZARSLAN COŞTURDU

Türk Halk Müziğinin güzide seslerinden olan ve milyonlarca kişinin gönlüne taht kuran Mustafa Özarslan sahne aldı. Mustafa Özarslan'ın sahneye çıkmasıyla birlikte yöresel oyunların oynandığı ve eğlencenin doruk noktasına çıktığı bu dakilarla misafirler sahneyi bir an olsun boş bırakmayarak gönüllerince eğlendiler. Ardahan ve Kars ezgileri başta olmak üzere ülkemizin genelini kapsayan ezgilerin söylendiği düğünde misafirler zengin bir yemek menüsüyle damaklarını unutamayacakları bir yolculuğa çıkarttılar. 

IŞIK AİLESİ TEŞEKKÜR ETTİ

Düğünün sonunda duygularını mikrofonlar aracılığı ile paylaşan Eren Ertuğrul ve Handan Işık çifti, çocuklarının bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayarak uzak ve yakından iştirak eden ve bugün burada olmak isteyipte çeşitli nedenlerden dolayı da katılım sağlamayan birçok misafirlerin olduğunu ve onlarında iyi dileklerinin kendileriyle birlikte olduğu söyleyerek mutluklarını dile getirdiler. Gecenin finali ise büyük aile fotoğrafının çekilmesiyle noktalandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum