Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hikmet Yaşar, Çekmeköy'deki çalışmalarıyla adeta fark yaratıyor

Darıcalıların yakından tanıdığı geçtiğimiz yıllarda da Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinde bulunan Op.Dr. Hikmet Yaşar, AK Parti'den Çekmeköy Belediye Başkan aday adayı olmuştu. Çekmeköylüler tarafından oldukça sevilen Op.Dr. Hikmet Yaşar, seçim çalışmalarında da adeta fark yaratıyor.

Hikmet Yaşar, Çekmeköy'deki çalışmalarıyla adeta fark yaratıyor
20 Aralık 2023 - 11:40
Darıcalıların çok sevdiği bir isim olan Op.Dr. Hikmet Yaşar, AK Parti'den Çekmeköy Belediye Başkan aday adayı olmuştu. Geçtiğimiz yıllarda da Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinde bulunan Op.Dr. Hikmet Yaşar, Çekmeköy'de girilmedik ev ve işyeri bırakmazken, dernekler ve STK'larla da sürekli çalışmalar yapıyor. Yaşar, Çekmeköylüler tarafından da büyük ilgi ile karşılanıyor.

VATANDAŞLARLA İÇ İÇE
Her gün saha çalışması yaparak, Çekmeköy'deki bütün mahallelere giden ve vatandaşlarla iç içe olan Op.Dr. Hikmet Yaşar, Ak Parti teşkilatları tarafından da oldukça seviliyor. Çekmeköylü muhtarlarla, gençlerle, kadınlarla kısacası her kesim ile bir araya gelen Op.Dr. Hikmet Yaşar ''Bir imparatorluk bakiyesi olan, bu coğrafyanın tüm renklerini çok seviyoruz. 85 milyon insanımızın enerjisini bu topraklara aktarmak için çok çalışacağız. Beraber çok daha güçlüyüz. Her şey daha güzel bir Çekmeköy için'' diyerek her zaman Çekmeköylülerin yanında olduğunu belirtti., Hikmet Yaşar'ın ismi yapılan anketlerde de ön plana çıkıyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum