Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gülen; Güzel günler bizi bekliyor!

Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen bugün bir basın toplantısı düzenledi. 

Gülen; Güzel günler bizi bekliyor!
16 Temmuz 2019 - 13:20
 Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen, bugün bölgedeki basın mensuplarıyla buluştu. Başkan Gülen burada yaptığı açıklamada ‘’Kimseden tek kuruş destek almadan transfer yasağını kaldırdık. Cuma günü yazılarımızı kamuoyu ile paylaşacağız. Şuan da güzel işlere imza atıyoruz. İyi, karakterli futbolcularla çalışacağız. Haftaya Pazartesi gününe kadar transferlerimizi bitireceğiz’’ dedi.
 
PAZARTESİ GÜNÜNE KADAR TRANSFERLER TAMAM!
Transfer tahtasını açtıkları için çok mutlu olduklarını belirten Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen, ‘’Burada güzel şeyler yapıyoruz. Sezon öncesi ben bir söz verdim. Bu transfer tahtası açılacak dedim. Allah’a şükürler olsun, sözümüzü tuttuk. Transfer yasağımızı kaldırdık. Federasyon’dan Cuma günü yazımız geliyor. 4-5 futbolcu ile anlaştık. Kamuoyuna paylaştığımız transferlerimizi açıkladık. Pazartesi gününe kadar tüm transferlerimizi tamamlamak istiyoruz’’ dedi.
 
TRANSFER YASAĞI 1 MİLYON 800 BİN TL’YE KALDIRILDI
 Çok zorlu bir süreçten geçtiklerini ifade eden Başkan Gülen, ‘’Darıca Gençlerbirliği 85 yıllık bir çınar. Bu büyük marka geçen sezon öyle zorlu yollardan geçti ki, tarihinde böyle şeyler yaşamamış. Biz bu markayı yeniden ayağa kaldırmanın ilk adımını attık. İlk olarak Özgür Vurur hocamızı takımın başına getirdik. Daha sonra kurumsal ekibimizi kurduk. Bu kulübün şuan mali danışmanı, hukuk danışmanı var. Sonra 1 Milyon 800 Bin TL vererek transfer yasağını kaldırdık. Şimdi daha zorlu bir süreç var. O da yeni futbolcu transferleri. İnce eleyip sık dokuyoruz. Takımımıza karakterli, yürekli futbolcular kazandıracağız. Hem Özgür hocamızın hem de danışmanlarımızın raporları üzerinden ilerliyoruz’’ dedi.
 
SİYASETİN ARKA BAHÇESİ OLMAYACAĞIZ!
Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen, açıklamasının devamında‘’Biz artık hiçbir belediyenin hiçbir siyasi erkin hiç bir partinin arka bahçesi olmayacağız. Belediyeler ancak bize tavsiyelerde bulunabilir, yardım edeceklerse bizim projelerimize köstek olmasınlar.  Biz kimseden para beklentisinde değiliz. Projelerimizi  başlatınca zaten bu desteği kendileri verirler. 15 yıldır bir kurban yeri mevzusu var. Şimdiye kadar hep alınmış, bu dönem zor bir donem, bize de oradan 20 çadır düştü. Ayrıca oraların büfeleri  bize gelir olarak gelecektir. Biz bu ligin 4-5 büyüğünden biri olacağız, Darıcalının bu takım düşer mi diye bir endişesi olmayacak. En iyisini başaracağız.  Biz büyük konuşmayacağız mütevazı olacağız.’’şeklinde konuştu. 
 
DARICA G.B HALKIN TAKIMIDIR!
Darıca şehrine aidiyet duygusunu kazandıracaklarını da ifade eden Başkan Gülen ‘’Darıca Gençlerbirliği, sadece karşılaşmaların oynandığı gün değil, her gün konuşulacak. Haftanın bir günü Darıca halkıyla, bir günü okullarda öğrencilerle, bir günü sosyal projelerde yer alacağız. Halkıyla güçlü bir takım olacağız. Önümüzde harika projelerimiz var. Darıca Gençlerbirliği’ne destek veren taraftarlarımızı daima mutlu edeceğiz. Bunun sözünü veriyorum’’ dedi.