Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GTO'nun projesine hayran kaldılar!

Gebze Ticaret Odası’nın 365 Oda/Borsa arasında ilk kez uygulanan Dilovası Sosyal Etki Merkezi projesi için Van Ticaret ve Sanayi Odası’ndan bir heyet merkezi ziyarete geldi.

GTO'nun projesine hayran kaldılar!
01 Temmuz 2020 - 23:00 - Güncelleme: 02 Temmuz 2020 - 22:52

Dilovası’nda ihtiyaç sahibi vatandaşlar, GTO’nun kendilerine verdikleri  kart ile ücretsiz ve sürekli alışveriş yapma imkanı buluyorlar. GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler,  Sosyal Etki Merkezi'ni incelemeye gelen Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva ve beraberindeki heyete; Fazlayı faydaya çevirdikleri projenin detayları hakkında bilgi verdi.

İNOVASYON AKADEMİSİ’Nİ DE GEZDİLER

GTO merkezinde de incelemeler yapan Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve beraberindeki heyete GTO bünyesinde hizmete sokulan, iş gücü potansiyelini sanayinin ihtiyaç duyduğu niteliğe kavuşturmayı hedefleyen “İnovasyon Akademisi” projesi , akıllı tasarım ve dijital sistemle dizayn edilen “Akıllı Oda” sistemi de başkan  Nail Çiler tarafından tanıtıldı.

Van Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, getirdikleri hediyeleri GTO Başkanı Çiler’e takdim ederken, GTO yönetimi, meclis başkanı ve Van heyeti  öğlen yemeğinde bir araya geldiler.

GOSB’A DA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİLER

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva ve heyeti ile birlikte Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, konuk heyete Türkiye’nin ilk ve Dünyaya model olan OSB’lerinden olan Gebze Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ettiler. GOSB’da yönetim kurulu başkanı Vahit Yıldırım’la da bir araya gelen konuk heyet, OSB hakkında bilgi aldılar ve çevre fabrikaları gezdiler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum