Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GTO, Kasım ayı meclisi online olarak yapıldı

Gebze Ticaret Odası Kasım ayı meclis toplantısı, online olarak gerçekleşti.

GTO, Kasım ayı meclisi online olarak yapıldı
06 Kasım 2020 - 15:27

İzmir’de yaşanan deprem felaketi ile ilgili olarak meclis üyelerine zoom üzerinden seslenen GTO Başkanı Nail Çiler, “ Gebze Ticaret Odası olarak bugüne kadar nasıl deprem ve sel felaketlerinde zor durumdaki insanımızın yanında olup, onlara yardım elimizi uzattıysak İzmir’de ki depremzedelerimize de aynı hassasiyetimizi göstereceğiz. Şu an bir yardım kampanyası yapmıyoruz. TOBB bu konuda bir girişim başlatacak, biz de onları bekleyeceğiz. İzmir deprem bölgesinde şu an battaniye ve uyku tulumu ihtiyacı olduğunu öğrendik. Biz de meclis üyesi ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla bunları tedarik ederek o bölgeye ulaştırmak için çalışmalara başladık. “ dedi.

BİR DEĞİL BİR KAÇ TOPLANMA MERKEZİ OLMALI

Gebze olarak depremin en acısını yaşamış, on binlerce insanımızı kaybetmiş, depremin tüm şiddetini içimizde hissetmiş  bir bölgeyiz diyen Başkan Nail Çiler, “  Eksiğimiz çok. Şu an sıcağı sıcağına yaşadığımız  İzmir depremi hatırlattı ki hala kalıcı adımlar atmıyoruz.  Gebze’de deprem konusunda en önemli  ihtiyacımız kuşkusuz her fırsatta dile getirdiğimiz toplanma merkezi ihtiyacı. Hatta bir değil , halkımızın tüm ihtiyaçlarını giderebileceği bir ve ya birkaç Toplanma Merkezine ihtiyaç var. Gelin  bu depremde bunu bir fırsata çevirelim. Elimizi değil gövdemizi o taşın altına koyalım. Gebze sanayide, endüstride, teknolojide nasıl farkını gösterdiyse burada da göstersin. Özellikle oda meclis üyelerime. Yönetim kurulu üyelerime bu konudaki destekler için teşekkür ediyorum. “ dedi.

MOBİL AŞ EVİ İÇİN ADIM ATILDI

GTO alarak bu tür felaketlerde doğrudan yaşanan bölgeye ve insanlara sıcak yemek dağıtma imkanının sağlanabileceği Mobil Aş Evi projesini ele aldıklarını belirten Başkan Çiler, ‘Maalesef depremin nerede ne zaman kimleri etkileyeceği belli olmuyor. Biz bu projeyi sürdüremedik, biraz ağırdan aldık. Projeleri çizildi, planlama yapıldı, ama icra noktasında biraz ihmalimiz oldu. Depremin tekrar yanı başımızda olacağını unuttuk. Biz  bu projeyi tamamlayacağız. En kısa sürede bunun müjdesini de tüm üyelerimize ve Gebzelilere vereceğiz. Bundan sonra yaşam mücadelesi veren, darda olan insanımız neredeyse, yardıma kimin ihtiyacı varsa Gebze Ticaret Odası orada olacaktır.” Dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum