Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Bilim ve Sanat Merkezi ödüllere doymuyor!

Darıca Bilim ve Sanat Merkezi yine fark yaratmaya devam ediyor.

Darıca Bilim ve Sanat Merkezi ödüllere doymuyor!
21 Mayıs 2024 - 15:39
Darıca Bilim ve Sanat Merkezi’nin müzik öğretmeni  H. Okan Gündüz’ün Darıca Bilsem’de kurduğu Çok Sesli Çocuk Korosu bu yıl 9. kez düzenlenen Sansev İstanbul Uluslararası Koro Festivali’ne ikinci kez katılım sağladı.

Darıca Bilsem Çok Sesli Çocuk Korosu, festivalde ikisinin düzenlemesi, ikisinin de söz ve müziği Okan Gündüz’e ait 4 eser seslendirdi. Eserlerin piyano eşliklerini, Okan Gündüz’ün temelden yetiştirdiği 9 yaşındaki ilkokul 4. Sınıf öğrencisi Darıcalı Merve Serra Türkan yaptı.

Darıca Bilsem Çok Sesli Çocuk Korosu, “Koro Tınısında Başarı Ödülü” ve “Eşlikte Başarı Ödülü” ile iki farklı kategori ödülüyle jüri tarafından takdir edildi. 

Darıca Bilim ve Sanat Merkezi’nden yapılan açıklamada ‘’Darıca’yı en iyi şekilde temsil eden; çok sesli müzik yapan, tınılarıyla zihinlere kazınan sevgili öğrencilere, henüz 9 yaşında olmasına rağmen müzikalitesiyle tüm takdirleri toplayan minik Serra’ya, başarılarına bir yenisini daha ekleyen Okan hocamıza, müziğin kendisi en büyük ödül. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamı dileriz’’ denildi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum