Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GTO'da deprem çalıştayına hazırlık!

Gebze Ticaret Odası, Deprem Çalıştayı düzenlemeye hazırlanıyor. GTO öncülüğünde gerçekleşecek çalıştay öncesi, dün önemli bir toplantıya ev sahipliği yapıldı.

GTO'da deprem çalıştayına hazırlık!
12 Kasım 2020 - 13:02 - Güncelleme: 13 Kasım 2020 - 14:26

Gebze İnşaat Mühendisleri Odası, Gebze Makine Mühendisleri Odası ve Gebze Mimarlar Odası Başkanları ile TUBİTAK MAM Yer ve Deniz Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Abdullah Karaman ve GTÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bülent Akbaş’ın katılımlarıyla Çalıştay öncesi kritik bir toplantı düzenlendi.

1999 Marmara Depremi’nin yaşayan Gebze bölgesinin deprem riskinin yanı sıra, olası İstanbul depreminde yaşanabilecek zararlar, alınacak tedbirlere dair değerlendirmelerin yapılacağı Deprem Çalıştayı Gebze için büyük önem taşıyor. Yıllardır düzenlenmesi için çağrıda bulunulan ancak bu zaman kadar bir türlü gerçekleştirilmeyen Deprem Çalıştayı, GTO öncülüğünde hayata geçecek. Son İzmir depreminde yaşananlar sonrası taşın altına elini koyan Oda Başkanı Nail Çiler, Metro ve Üniversite Çalıştayından sonra Gebze için önemli bir adımı daha atmış olacak.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum