Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gedikli: Darıcalılar bize büyük teveccüh gösteriyor

Darıca Bağımsız Belediye Başkan adayı Kadir Gedikli, bugün gazetemizi ziyaret ederek, seçim çalışmalarını anlattı. Gedikli gazetemize yaptığı açıklamada ‘’ Darıca’da bu zamana kadar vatandaşlarımızın yüzde 25’ine ulaştık. Herkese tek ulaşmaya çalışıyorum. Bağımsız aday olduğumuzu duyan Darıcalı hemşerilerimiz bize büyük teveccüh gösteriyor’’ dedi.

Gedikli: Darıcalılar bize büyük teveccüh gösteriyor
13 Şubat 2024 - 14:06 - Güncelleme: 14 Şubat 2024 - 12:55
Darıca Bağımsız Belediye Başkan adayı Kadir Gedikli, bugün gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Polat ile görüştü. Darıca Belediyesi Bağımsız Meclis üyesi adayı Sinem Tozun ve ekibi ile gazetemize açıklamalarda bulunan Darıca Bağımsız Belediye Başkan adayı Kadir Gedikli, ‘’Darıca’da ilk bağımsız belediye başkan adayı olarak tarih yazdık. İlk bağımsız aday biz olduk. Bunun için çok mutluyum. Bağımsız aday olmadan önce 5-6 tane parti bizden aday olmamızı istediler. Ancak biz istemedik. İlerleyen zamanlarda da teklifler gelecek dediler ama ben bu adaylıktan çekilmem. Bir oy bile alsam bile, ben o sandığa gideceğim.  Bizim bu süreçte gençlerimiz ve kadınlarımız olmazsa olmazımız. Gençlerin artık önünün açılması lazım. Belediye başkanlarının partisi olmaması gerekiyor. Başkan olduktan sonra parti rozetlerinin çıkartılması gerekiyor.  Derdimiz her zaman vatan ve millet. Şöhrete ihtiyacımız yok.  Adamcılık bitsin, torpil bitsin. Doğduğumuz yeri unutmuyoruz ama biz artık Darıcalıyız. Darıcalılar olarak artık şehrimizi en iyi şekilde yönetmemiz gerekiyor. Darıca’da bu zamana kadar vatandaşlarımızın yüzde 25’ine ulaştık. Herkese tek ulaşmaya çalışıyorum. Bağımsız aday olduğumuzu duyan Darıcalı hemşerilerimiz bize büyük teveccüh gösteriyor. Sizlerin aracılığıyla tüm Darıcalı hemşerilerimize çok teşekkür ederiz’’ dedi.

KADİR GEDİKLİ KİMDİR?
Kadir Gedikli, 1981 yılında beş çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olarak Erzurum’da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Erzurum’da tamamladı. 
İstanbul’a geldikten sonra otobüs şöförlüğü yapmaya başlayan Kadir Gedikli, İETT’nin düzenlemiş olduğu sınavı kazanarak Denetim Amiri oldu. Denetim amirliği görevinin yanı sıra, emlak ve otomobil alım satım, oto yıkama ve market işleriyle uğraşırken aynı zamanda kafe işletmeciliği yapmaya başladı.
Kadir Gedikli, evli ve üç çocuk babası.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum