Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gebze'de yeni dönem başladı

Gebze’de ilk kez hazırlanan Kültür Sanat Takvimi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker tarafından basın toplantısıyla kamuoyuna açıklandı

Gebze'de yeni dönem başladı
04 Ekim 2012 - 09:42
 Gebze’de ilk kez hazırlanan Kültür Sanat Takvimi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker tarafından basın toplantısıyla kamuoyuna açıklandı.Gebze Kent Meydanı’nı hizmete açan Gebze Belediyesi, kentin kültürel hayatında yeni bir dönem başlattı. Kent Meydanı’ndaki kültür ve kongre salonunun hizmete girmesiyle, kültür ve sanat etkinliklerini artık bu salonda gerçekleştireceklerini belirten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebze’de başlattığımız değişim hamlesi kültür sanat alanında da devam edecek. Kültür sanat faaliyetlerimiz yeni dönemle birlikte bir plan ve program dahilinde yapılacak. Etkinliklerimiz hemşehrilerimizden gelen talep ve öneriler doğrultusunda hazırlanacak” dedi.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in Gebze Kent Meydanı Kongre Salonu’nda gerçekleştirdiği Kültür Sanat Takvimi tanıtım toplantısına yerel basın mensupları ile birlikte başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, bürokratlar, belediye daire müdürleri ve AK Parti Gebze ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda sivil toplum kuruluşu katıldı. Başkan Köşker, toplantıda yaptığı konuşmada, Gebze’de fiziki alanda yaşanan değişimin kültür ve sanat alanında da devam edeceğini bildirdi ve “Kent meydanının hizmete girmesiyle gündüz ve gece yaşanan bir şehir olma yolunda büyük mesafe kateden Gebze’mizde yaşam kalitesini artıran ve Gebzelilik bilincini geliştiren projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz” dedi.
 
4 EKİM PERŞEMBE GÜNÜ MABET VE MABET MEDENİYETİ
Gebze Belediyesi’nin hazırladığı Ekim ayı kültür sanat takviminin ilk günkü konuğu Tarihçi-Yazar Talha Uğurluel. Talha Uğurluel Kent Meydanı Kültür Salonu’nda 4 Ekim Perşembe günü saat 19.30’da başlayacak konferansta Mabed ve Mabed Medeniyeti’ni anlatacak. Kültür sanat etkinliğinin ikinci günkü konuğu ise Prof.Dr. Mehmet Çelik olacak. Prof.Dr. Mehmet Çelik, 19.30’da başlayacak konferansında Ortadoğu’nun Dünü Bugünü ve Geleceği konusunu işleyecek.