Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gebze'de öncelik, trafiği çözmek

Şehir planlamacısı olan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze’nin trafiğine çözüm bulmak için yoğun mesai harcıyor

Gebze'de öncelik, trafiği çözmek
30 Kasım 2019 - 11:15

Seçim sürecinde de sık sık Gebze’nin trafik sorununa vurgu yapan Büyükgöz, bu sorunu çözmek için de çeşitli vaatler de bulunmuştu. Fen İşleri ve sorumlu birimlerle sürekli temas halinde olan Büyükgöz, Gebze’nin trafiğini rahatlatmak adına yeni projeler hazırladıklarını dile getirdi. 

 

ALTERNATİFLER MASADA 

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, sürekli gelişen ve araç sayısı hayli fazla olan, iş yaşamının hareketli olduğu Gebze’de trafiğin sorun olmasının kaçınılmaz olduğuna dikkat çekerek, çözüm üretmek için çalıştıklarını dile getirdi. Alternatif çözümlerin masada olduğunu ve teknik çalışma yaptıklarını ifade eden Büyükgöz, bir çok noktada yeni projelerin hayata geçtiğini ancak bunların da sorunu tam olarak çözmediğini söyledi. Şehir planlamacısı olan ve bu alanda Türkiye’nin en önemli isimleri arasında yer alan Zinnur Büyükgöz, trafik sorununa çözüm üretmenin öncelikli konuları arasında yer aldığının altını çizdi. Trafik sorunun geçmişten gelen büyük bir sorun olduğunu dile getiren Büyükgöz, radikal önlemler alarak bu sorunu en makul şekilde çözüme kavuşturacaklarını söyledi.