Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gebze Belediyeler Birliği Yönetimi, gazetecileri ağırladı

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Belediyeleri’nden oluşan Gebze Belediyeler Birliği Yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle medya mensuplarını ağırladı.

Gebze Belediyeler Birliği Yönetimi, gazetecileri ağırladı
09 Ocak 2024 - 23:51
Geceye, Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay, Gebze Belediyeler Birliği’nin dönem başkanlığını yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Belediye Başkanları, birim müdürleri, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi ve bölgemizde görev yapan gazeteciler katıldı.

Gebze Belediyesi Güzide Barış sosyal Tesisleri’nde bugün akşam düzenlenen geceye katılan Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir günün anlam ve önemine dair yaptıkları konuşmada, gazetecilik mesleğinin zorluklarını dile getirerek, böylesine onurlu bir görevi üstlenen tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladılar.
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Erol Polat ise yaptığı konuşmasında böyle bir akşamda meslektaşlarıyla bir araya gelmelerine vesile olan Gebze Belediyeler Birliği Başkanı Zinnur Büyükgöz’e ve üyelerine teşekkür etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum