Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gazeteci Emrah Erdoğan'ı mutlu gününde sevenleri yalnız bırakmadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Dairesi Başkanlığı’nda Muhabir olarak görev yapan ve aynı zamanda Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Erdoğan ile Ülkü Erdoğan çiftinin biricik oğulları Eymen Erdoğan, hafta sonu düzenlenen sünnet cemiyeti ile erkekliğe ilk adımı attı. Beylikbağı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen sünnet cemiyeti yoğun ilgi gördü. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan cemiyette, mehter takımı ile semazen gösterisi ilgiyle izlenirken, yüz boyama etkinlikleri ve ikramlarla çocuklar eğlenceli vakit geçirdi. 

Gazeteci Emrah Erdoğan'ı mutlu gününde sevenleri yalnız bırakmadı
18 Eylül 2023 - 12:15
SÜNNET CEMİYETİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Erdoğan ailesini bu mutlu günlerinde, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Murat Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Şube Müdürü Mustafa Cebeci, Basın Yayın Şube Müdürlüğü çalışanları, Kocaeli Gençlik ve İl Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, 28. Dönem MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Celalettin Yaylak, Gelecek Partisi Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Serap Çakır, CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Baran Aydın, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, Başkan Yardımcıları Ahmet Zeki Ayar, Hüseyin Öziri, Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Tekin, Şahin Medya Grup Başkanı Kaşif Şahinkesen, Gebze Belediyesi Basın Yayın Müdürü Mecit Keskinoğlu, Darıca Belediyesi Basın Yayın Müdürü Selçuk Koç, Gebzespor Kulüp Başkanı Resul Tat, Gebzespor Futbol Şube Sorumlusu Hakan Tatoğlu, Gebzespor Eski Başkanı Recep Avcı, Gaziler Mahallesi Muhtarı Metin Topçu, Beylikbağıspor Kulüp Başkanı Ümit Fatih Yalsız, Tayfunspor Kulüp Başkanı Cengiz İdacı, basın mensupları, yakınları ve sevenleri yalnız bırakmadı. 

ERDOĞAN AİLESİNDEN TEŞEKKÜR 
Sünnet cemiyetinde davetlilerle tek tek ilgilenen Erdoğan çifti, cemiyette kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti. Bizler de Erdoğan ailesini tebrik eder, Eymen’e Allah damatlığını da göstersin diyoruz.





 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum