Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Fırıncılar derneği kiradan kurtuldu

Darıca Fırıncılar Derneği Yönetimi, satın aldıkları yeni binalarına taşındı.

Fırıncılar derneği kiradan kurtuldu
06 Ekim 2020 - 14:31 - Güncelleme: 07 Ekim 2020 - 11:44

Darıca'da 24 yıl önce kurulan Fırıncılar Derneği , Osmangazi Mahallesi, İbni Sina Caddesi No:47 adresindeki yeni hizmet binasına taşındı.
Uzun yıllardan bu yana kiracı olarak kullandıkları bir ofiste hizmet veren Dernek Yönetimi, geçtiğimiz aylarda satın aldıkları kendilerine ait yeni bir binaya taşındı.
Yaklaşık olarak bir buçuk yıldan bu yana Darıca Fırıncılar Derneği'nin başkanlığını yapan Ezelettin Külekçi, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, 24 yıldan bu yana kirada olduklarını, ancak yönetimle birlikte aldıkları kararın ardından şimdiki yeri satın alarak bu sıkıntıdan kurtulduklarını ifade ederek, '' Hem yönetim, hem de üyelerimizin maddi ve manevi katkılarıyla şu an hizmet vermekte olduğumuz dernek binamızı çok şükür satın aldık. Buda bize kısmet oldu, hem yönetim, hem de üyelerimiz sağolsunlar bu konuda ellerinden geleni yaptılar. Satın aldığımız bu yer, eskiden kahvehaneydi,  tadilat yaparak yeniledik, eski mobilyalarımızın hepsini değiştirdik, İnşallah önümüzdeki günlerde İl ve İlçe protokolünün de katılacağı güzel bir açılış töreni düzenleyeceğiz'' şeklinde konuştu.
Yeni yerlerinde tüm üyelerin rahatlıkla katılım sağlayabileceiği toplantı bölümünün de mevcut olduğunu dile getiren Darıca Fırıncılar Derneği Başkanı Ezelettin Külekçi, üyelerine daha iyi ve sağlıklı bir hizmet vermek için yeni projeler üzerinde çalışmalarının devam ettiğini belirtti.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum