Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Fatma Kurtuluş, acil servisteki hastaları dinledi

Yeniden Refah Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Fatma Kurtuluş, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde acil serviste sıra bekleyen hastaları ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerini iletti, hem de sıkıntılarını dinledi. 

Fatma Kurtuluş, acil servisteki hastaları dinledi
18 Mart 2024 - 15:24 - Güncelleme: 18 Mart 2024 - 15:33
Yeniden Refah Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Fatma Kurtuluş, saha ziyaretlerine devam ediyor. Seçime sayılı günler kala temposunu iyice arttıran Başkan Adayı Kurtuluş, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde acil serviste sıra bekleyen hastaları ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerini iletti, hem de sıkıntılarını dinledi. Acil servisteki hastaların yoğunluktan şikayetlerini de not alan Kurtuluş, göreve geldiğinde ilk icraatlarından birisinin Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin gerçek manada ‘Araştırma Hastanesi’ olarak hizmete gireceğini açıkladı.

ACİL ÇOCUK MÜDAHALE POLİKLİNİĞİ 
Ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Fatma Kurtuluş, “Saha ziyaretlerimize bugün Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisi ile devam ettik. Şifa bekleyen hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletip, sıkıntılarını dinledik. Hastalarımız yoğunluktan ve beklemekten muzdarip” dedi. Vatandaşlara, göreve geldikten sonra ilk icraatlarından birinin Diş Hastanesi açmak olduğunu müjdeleyen Kurtuluş, “Ateşli hastalıklara sahip çocuklarımız ne yazık ki sıra beklemek zorunda kalıyor. Eğer göreve geldikten sonra kaynaklar imkan verirse Acil Çocuk Müdahale Polikliniği kurmak istiyoruz” diye konuştu.










 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum