Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Eşine sokak ortasında silah çeken adam bir video yayınlayarak kendisini savundu

Darıca'da boşanma aşamasında olduğu eşi E.Ş.Y.’nin önünü önceki gün keserek tabanca zoruyla arabasına bindirmeye çalışan Sadık Şengül, eşinin çektiği olay anına ait görüntülerin çeşitli haber kanallarında yayınlamasının ardından kendisi de bir video paylaşarak, işin aslının öyle olmadığını söyledi. Sadık Şengül kendisini çekip sosyal medyada paylaştığı görüntülerde, ‘’"Videoyu izleyen çoğu insan bana hak vermemiş. Toplumda 'Cani' diye damga yedim. İşin aslı öyle değil. Eşim ve ailesi beni sömürdü" dedi.

16 Haziran 2023 - 12:41 - Güncelleme: 16 Haziran 2023 - 12:52
Darıca Osmangazi Mahallesi Kuştepe Caddesi Şehit Yakup Gitmez Sokak üzerinde 2 gün önce meydana gelen olayda, Sadık Şengül, boşanma aşamasındaki eşi E.Ş.Y.'nin önünü keserek silah doğrulttu. Kadına tehditler savuran ve küfür eden Sadık Şengül, bu sırada kadını zorla arabasına bindirmek istedi. E.Y.Ş.’nin olay anını cep telefonu ile görüntülemesi ve görüntülerin de bir çok televizyon kanalında yayınlanmasının ardından  Sadık Şengül polis tarafından göz altına alınmıştı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’nde gözaltında tutulan ve mahkemeye sevk edilecek olan Sadık Şengül, yakalanmadan önce bir video çekerek sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu
Sadık Şengül sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, "2 gün önce başıma bir olay geldi, aslında 8 sene önce geldi. Yıllar önce Suriye’den gelenlerle kardeş aile edinirdik. Ben de şu an evli olduğum eşimin ailesini kardeş aile olarak seçtim. Bütün yardımlarını yaptım. Kızları ile tanıştık evlendik. Bu ailenin her istediğine, her eksikliğine koştum. Bunu Allah rızası ve insanlık için yaptım. Olayda çekilen videoyu izleyenlerin çoğu bana hak vermemiş. Toplumda 'Cani' diye damga yedim. İşin aslı öyle değil. Tek tarafı dinleyerek biz hiçbir zaman kadını veya erkeği koruyamayız. Adalet yerini bulsun diye mutlaka iki tarafı dinlemek zorundayız. Ben bu insanların her tür yardımlarına koştum. Ne dediyseler yaptım. Eşim benimle ikinci evliliğini yapmıştı. Şimdi üçüncü evlilik peşinde, yaşı 25. Ahlak diyoruz ya, ahlak. İnsanlarla evlenip kullanmak ne demektir, tahmin edebiliyor musunuz? Bu aile beni sömürdüğü için 8 ay boyunca zorluk yaşadım. İstemekle sonu gelmiyor, her Allah'ın günü istiyorlar" diye konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum